Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

«Синево Україна» - лідер на ринку України з лабораторних досліджень

Медичні лабораторні дослідження в нашій країні проводяться як державними медичними установами, так і комерційними, які пропонують більш комфортні умови своїм клієнтам та більш якісний сервіс.

Один із небагатьох лідерів на ринку України, який проводить якісні лабораторні дослідження - компанія «Сінево Україна», яка входить до всесвітньої групи Medicover. Лабораторія Synevo на даний час – не тільки лідер на нашому ринку, але також займає лідируючі позиції у наших сусідів – Польщі, Румунії, Турції, Німеччині, Грузії, Білорусі, Молдові та Болгарії.

Які переваги пропонує Synevo своїм клієнтам

Лабораторія за весь свій період існування, а саме – від 2007 року, розширила свої можливості практично по всій території країни, де в кожному великому місті є свій лабораторний центр synevo відгуки. Всього, 100 міст України об’єднані національною мережею з більш, як 250 лабораторних центрів. Штат працівників лабораторних центрів налічує більш ніж 2000 висококваліфікованих медичних працівників, а кількість клієнтів – більше 3 мільйонів. Загалом, лабораторні центри виконують за рік біля 15 мільйонів тестів.

Девіз лабораторії, якого дотримуються всі працівники - «Швидко. Точно. Зручно», а секретом успіху – забезпечення високих стандартів обслуговування та клієнтоорієнтованість. Кожен, хто звернувся за допомогою до лабораторії, отримає:

  • оперативне обслуговування, яке значно скорочує витрати часу клієнта;
  • максимальна точність результатів проведення лабораторних аналізів;
  • орієнтованість на клієнта з доступними відділенями поблизу.

Також, до головного секрету успіху варто додати сучасне устаткування від відомих світових виробників медичної та лабораторної техніки - Roche Diagnostics, Sysmex, Bio-Rad, Siemens Healthcare Diagnostics.

Обслуговування клієнтів

На сайті медичної лабораторії кожен охочий може ознайомитись з відгуками клієнтів, які звернулися для проведення дослідження. Звертайте свою увагу на наявність знижок при лабораторних дослідженнях. Наприклад, у разі сплати за аналіз в онлайн-режимі, кожен клієнт отримає знижку на послуги в 10%.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи