Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Симон Петлюра. Герой України

Категорія:

25 травня 1926 року в Парижі терорист Шварцбард вбив Голову Директорії, Головного Отамана Армії УНР Симона Петлюру. Суд терориста виправдав. Вбивати українців для шварцбардів не вперше. Вже через 6 років почалося масове вбивство українців за національною ознакою на власне українській території. Винуватців навіть не названо поіменно! Можливо, тому що вони теж шварцбарди?
Маємо пам’ятати всіх закатованих та знищених терористичними дегенератами співвітчизників. Толерантність до терористів провокує тих до подальших знищень та депортацій українців лише за те, що українці прагнуть відновити власну національну державність.

Шварцбарди хочуть, щоб Україна була без українців. Для цього реалізується проект „Економічна депортація”, коли щомісяця десятки тисяч співвітчизників вимушені полишати батьківську землю в пошуках кращої долі, а їх життєвий простір посідають банди нелегальних мігрантів. Для цього окупований вітчизняний інформаційний простір. Для цього знищується українська культура, і насаджується дегенеративне мистецтво. Для цього не визнається збройна боротьба наших людей проти окупантів.

Нас хочуть знищити. Морально і фізично. Можна робити вигляд, що так і має бути. А можна чинити спротив. Кожному – своє. Симона Петлюру вбили за те, що він повів націю на рішучу боротьбу з окупантами.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи