Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Силові автоматичні вимикачі від Аско-Укрем - якісно та надійно

Українська компанія Аско-Укрем з'явилась на ринку електротехнічного обладнання лише у 2001 році, проте за цей час стала одним з провідних локальних гравців. Висока якість продукції, сучасні технології, стильний дизайн зробили асортимент від бренду дуже популярним серед користувачів. Власне виробництво та використання найкращих компонентів від провідних брендів дозволило випускати сучасні багатофункціональні прилади під власними брендами. Електротехнічна продукція України саме завдяки корпорації отримала багато нових елементів. Однією з найвідоміших позицій стали силові автоматичні вимикачі.

Переваги силових автоматичних вимикачів від АСКО-УКРЕМ

За своєю функцією силові автоматичні вимикачі УКРЕМ ВА-2004N є комунікаційними пристроями, які мають проводити електричний струм, але захищати обладнання від перевантаження або короткого замикання. Саме від якості таких засобів захисту залежить повноцінне функціонування всієї мережі. З кожним роком все більше спеціалістів довіряють автоматичним вимикачам саме від бренду АСКО-УКРЕМ (детальніше за посиланням https://www.acko.ua/e-store/xml_catalog/silovi_avtomatichni_vimikachi_serii_ukrem_va_2004n/). Саме вони мають деякі суттєві переваги перед конкурентами:

  • тільки найсучасніше обладнання від провідних брендів електротехніки;
  • використання навіть найдрібніших компонентів тільки перевіреної якості;
  • перевірка на кожному етапі виробництва;
  • виробництво електрощитового обладнання повністю розташоване в Україні;
  • передбачено зручний монтаж на будь-яку поверхню;
  • досить прийнятні ціни, які дозволяють максимально широко використовувати захисне силове обладнання у всіх необхідних випадках.

zkSIVOXkQ2LjWwf6MIhbkNWusRc4BfmxghzKfdwhqysjXqOWhr93Jb3rn-NuSpE0TNpTlNFVHj1k8czzaF9mnMQVdPWH7JQaR913MNcXC0KG6sa1nJSzMnAWzUXTib9Bnwvsl2hHjXxp-L2sPXwkyXi-Z8hVbpx0isf9IqUNKCe_WOyOupx7eU3qW5yRyw

Тепер такий захист може дозволити собі будь-який проєкт - висока якість за помірну ціну завжди буде гарним вибором. До того ж такі мережі будуть значно безпечніші - вся продукція бренду належним чином сертифікована. І сертифікати не лише від українського центру Тест - по багатьох позиціях отримані документи відповідності світового зразка.

Асортимент автоматичних вимикачів

Команда корпорації Аско-Укрем постійно працює над оновленням асортименту з тим, щоб запропонувати кожному користувачу лише найкращі опції. Саме тому вже зараз спеціалісти можуть купити автоматичний вимикач відповідно до власних потреб з номінальним робочим струмом від 20 до 800 А. Такий діапазон дозволить застосувати електротехнічне обладнання на об'єктах будь-якого рівня складності.

WbziiJiCUMRyea6oz1_RKgCGQ7nXdBV3q5d19DIFl_uSVulu-yYRi6tj3ehnXJ-6xMMZNNbebb7N-XUIpnRHXhobBxnBUnfzpe9_UR7Cbwl1SUM_P8MO1vgIFpee_fOqdX7R8E2J_O_Cb4eJyV1W6e2z5uBTqO7xA4Stc7l-haUPfPB0xNaeYK_wAtxFXg

Номінальна напруга ізоляції також пропонується на вибір - 500, 660 або 800 В, щоб такі електротехнічні пристрої можна було досить безпечно включити до будь-якої вже існуючої або лише створюваної мережі.

Найважливіший показник, який має забезпечити постачальник електрообладнання - це саме номінальна гранична вимикаюча здатність, адже саме вчасне вимкнення автомата має зберегти неушкодженою техніку або власне мережу. В асортименті продукції від АСКО-УКРЕМ такий показник передбачено у діапазоні від 15 до 50 кА. Тож основна вимога до силових автоматів - захист в разі виникнення позаштатної ситуації, забезпечення захисту проводки й техніки - завжди буде дотримана.

Наші інтереси: 

Виробництво.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи