Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сила природи у кожній краплі: усе, що треба знати про ефірні олії

Цілющі властивості рослин відомі людям здавна. Наші предки використовували трави, пагони та корінці для боротьби з недугами, збереження молодості й краси, надання їжі кращих смакових властивостей, поліпшення настрою тощо.

Особливо ефективні у цьому відношенні ефірні олії. Натуральні есенції, отримані різними способами – екстракцією, пресуванням, перегонкою, широко застосовують у традиційній та альтернативній медицині, косметичній та парфумерній промисловості, домашній косметології. Сьогодні на ринку представлена величезна кількість натуральних та синтетичних засобів. Які краще обрати та де купити ефірну олію відмінної якості розказуємо в цьому матеріалі.

Як впізнати якісний товар

Здавалося б, усе просто: хороші ефірні олії не можуть коштувати дешево. Проте ціна не завжди свідчить про якість. Під виглядом продукції належної якості часто продають масляні суміші або хімію. До складу таких засобів входять сильні летючі речовини, що шкодять здоров'ю: викликають алергію, подразнюють слизові оболонки, провокують нудоту та сильний головний біль.

Як убезпечити себе від підробок? Зверніть увагу на кілька особливостей:

  1. Відповідність стандартам якості. Перш за все, ефірна олія має бути чистою, аби в організм не потрапили патогенні бактерії, шкідливі домішки чи важкі метали. Стандарт чистого класу CPTG підтверджує, що олія чи суміш олій не містять жодних наповнювачів або синтетичних компонентів. Всі олії doTERRA сертифіковані CPTG.

  2. Етикетка. Натуральний продукт завжди містить назву рослини латиною, вказівку на те, яка саме частина використана (листя, корінь, суцвіття тощо), та метод виробництва.

  3. Упаковка. Для справжніх засобів використовують темне скло, матеріал захищає рідину від сонячних променів та не вступає у взаємодію із вмістом пляшечки. Пластик такими властивостями не володіє.

Знаючи лише ці особливості, ви без проблем оберете хороший товар в онлайн-магазині.

Замовити органічні ефірні олії через інтернет, або Де купують українці

Великий асортимент екологічних товарів відмінної якості представлений на сайті zero waste компанії 0ZERO. Каталог ефірних олій містить вироби багатьох популярних категорій: від парфумерних сумішей (блендів) та афродизіаків, засобів для релаксу та гарного сну до імунозміцнювальних, знеболювальних, косметичних олій тощо. Продукцію відомого бренду doTERRA відпускають у кількох зручних формах. Це компактні пробники для ознайомлення, практичні ролери, класичні пляшки зі скла. Можна замовити доставку в усі регіони країни. Ці олії мають відмінну репутацію, проте, як і у випадку з будь-якими засобами, не забудьте порадитись із лікарем, якщо маєте схильність до алергії, вагітні чи годуєте груддю. Будьте обережні, якщо використовуєте ефірні олії для догляду за дітьми до 7 років.

Джерело: сайт ozero.me

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи