Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Свобода» не дала комуністам відзначати «січневий путч»

Категорія:

Сьогодні Окружний адміністративний суд міста Києва заборонив Комуністичній партії України проводити 29 січня 2008 року акцію, присвячену 90-ій річниці «січневого путчу».
Цю антидержавну акцію комуністи намагались провести у День Героїв Крут, щоб поглумитися над пам’яттю крутянців та відзначити заколотників проти легітимної влади Української Народної Республіки.

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» як послідовна націоналістична сила вжила всіх заходів для недопущення антиукраїнського шабашу. Київська міська організація ВО «Свобода» підготувала антикомуністичну акцію «П’ята колона не пройде!», спрямовану проти ідейних нащадків путчистів. Повідомлення про цю акцію в установленому законом порядку було подано до Київської міської державної адміністрації.

Київська міська державна адміністрація звернулась до Окружного адміністративного суду міста Києва з адміністративним позовом про заборону проведення масових акцій 29 січня 2008 року.

Виступаючи на суді голова Київської міської організації ВО «Свобода» Андрія Мохник заявив про те, що «відзначення так званого «січневого повстання» – це плювок на могилу крутянців, які захищали Україну від зовнішнього ворога, в той час як комуністи здійснили спробу державного перевороту в столиці нашої держави. Цим відзначенням сучасні комуністи хочуть засвідчити, що вони є твердими послідовниками тих, хто всіма засобами боровся проти українців, в першу чергу збройно.

Не можна одночасно відзначати річницю Герої Крут та «січневого путчу», бо це політична шизофренія.

Комунізм в Україні має бути заборонений. Це принципова позиція Всеукраїнського об’єднання «Свобода», затверджена у програмі. Україна поступово, під тиском націоналістів, звільняється від комуністичних пут: відбувається перейменування вулиць (до речі, вул. Січневого повстання перейменували у вул. Мазепи), демонтуються пам’ятники комуністичним «вождям», вшановуються українські герої, а не кати української нації. І сьогодні, якщо суд заборонить проведення комуністичної акції, буде здійснено ще один крок до звільнення України від комуністичної маячні».


Вислухавши пояснення сторін Окружний адміністративний суд міста Києва заборонив проведення антидержавної акції комуністів.

Нагадуємо, що 29 січня 2008 року 19:00 біля Будинку вчителя (вул. Володимирська, 57) Київська міська організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» проведе акцію «Зрада українських національних інтересів: Грушевський – вчора, Ющенко – сьогодні» з метою вказати на винних у поразці Української Народної Республіки, дати відповідну історичну оцінку їх антиукраїнській і підривній діяльності та вказати на сучасних спадкоємців їхньої політики. Кульмінацією акції стане покладання вінка з колючого дроту до пам’ятника Грушевському.

Прес-служба Київської міської організації ВО «Свобода»


--------------------------------------

В тему:

По кривавій по дорозі нам іти у світ

До 90-ої річниці Крутянського Чину

Крути: народини Нового Українця

Вони вмерли, щоб ми жили
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи