Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Створення та просування сайтів в Івано-Франківську по доступним цінам!

Вибір надійного і якісного хостингу - це одна з ключових умов ефективної роботи сайту в Інтернеті. Тому до цього питання важливо підійти максимально відповідально й уважно.

Хостинг: що це таке і як правильно вибрати

Вибір надійного і якісного хостингу - це одна з ключових умов ефективної роботи сайту в Інтернеті. Тому до цього питання важливо підійти максимально відповідально й уважно.

Асортимент хостингів великий. Але не кожен із них здатний задовольнити всі потреби або відповідати фінансовим можливостям клієнта.

Поняття хостингу

Для початку потрібно зрозуміти, що ж таке хостинг і для яких цілей він необхідний. Коли починається створення сайту Івано-Франківськ, після завершення побудови веб-ресурсу починається процес публікації в Інтернеті. Тобто сайт стає доступним для інших користувачів.

Хостингом називають онлайн сервіс, на якому власник сервісу дозволяє розміщувати інформацію своїх клієнтів. Хоча існують і безкоштовні хостинги, для надійної, безпечної роботи веб-ресурсу краще обирати платні тарифи. Сервер, на якому розміщується сайт, працює цілодобово і постійно підключений до всесвітньої павутини.

Послуги хостингу зручні тим, що не потрібно постійно тримати увімкненим свій комп'ютер. Замість цього всі дані сайту знаходяться на сторонньому потужному сервері. Також власники онлайн сервісів виділяють спеціальні домени, адреси сайтів, які може купити і використовувати будь-хто. Коли виконується просування сайту Івано-Франківськ, якість і надійність сервера також має велике значення.

Критерії вибору хостингу

У питанні вибору хостингу краще довіряти великим компаніям і організаціям, які дійсно здатні запропонувати послуги високого рівня якості. Адже стабільність роботи сервера є критичною для створення та підтримки репутації компанії. Уявіть, що безліч людей хочуть щось купити або замовити на сайті, а він постійно не працює, періодично відключається, стає різко недоступним. Навряд чи аудиторія цього сайту терпітиме такі незручності. І піде до конкурентів.

Щоб не спровокувати відтік клієнтів, забезпечити відвідувачам надійну і стабільну роботу сайту, під час вибору хостингу враховуйте кілька факторів.

  • Місце на жорсткому диску. Сайт вимагає певну кількість Гб. Але в міру додавання інформації, показник зростатиме. Тому вибирати потрібно із запасом мінімум 20-30%;
  • Оперативна пам'ять. Чим її більше, тим вищою буде швидкість завантаження компонентів веб-сайту;
  • Кількість веб-сайтів. Актуально для тих, хто запускає одночасно кілька сайтів;
  • База даних. Стандарт для будь-якого хорошого хостингу. Якщо БД немає, розмістити на такому хостингу безліч багатосторінкових сайтів буде неможливо;
  • Безкоштовний SSL. Якщо його немає, такому хостингу довіряти не варто. Це гарантії безпеки для клієнтів;
  • Знижки. Щоб заощадити, зверніть увагу на знижки, які може запропонувати той чи інший хостинг.

Не забудьте перевірити репутацію сервісу, почитати про нього відгуки, перш ніж прийняти остаточне рішення.

Наші інтереси: 

Веб-розробка.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи