Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Страховка від коронавируса від компанії Salamandra

Триваюча пандемія нової коронавірусної інфекції диктує необхідність пошуку нових методів лікування і захисту організму. Оскільки хвороба в кожному випадку протікає не передбачено, стає неможливим передбачити фінальну суму, яку необхідно буде витратити на лікування.

У цих умовах страхування від коронавируса від компанії «Salamandra» стає тим порятунком, яке дасть впевненість дуже багатьом сім'ям, в яких є ризик заразитися цим захворюванням.

Унікальна пропозиція від компанії «Salamandra»: що це таке?

Компанія пропонує придбати електронний страховий поліс. Його відмінність від паперового полягає в тому, що його неможливо підробити. Крім того вам не потрібно мати при собі паперовий документ. Електронний варіант має аналогічну юридичну силу і приймається на рівні з паперовим усіма медичними установами.

Оформити поліс дуже просто: достатньо зайти на офіційний сайт компанії, знайти потрібний розділ і оформити страховий продукт.

Гарантії, що надаються страховою компанією

Залежно від обраного тарифу вам будуть надані наступні гарантії:

  1. Інформаційна підтримка в цілодобовому режимі.
  2. Організація віддалених лікарських консультацій з фахівцем медичного центру «Salamandra».
  3. Забезпечення медикаментами, необхідними для лікування коронавірусної інфекції.
  4. Якщо ви вже самостійно витратили кошти на лікування, але зберегли про це підтверджуючі документи, ви можете отримати компенсацію у страховика за попередньою домовленістю.
  5. Якщо зафіксована смерть застрахованого і при цьому офіційною причиною смерті став коронавірус, спадкоємці застрахованого можуть отримати виплату.

Оформлення поліса не займає багато часу: просто зайдіть на сайт страхової компанії і придбайте електронний документ.

Що є страховим випадком

Якщо ви тільки відчуваєте ознаки захворювання, це не означає автоматично, що у вас коронавірус. Вам слід здати офіційний тест з отриманням результату на бланку. Позитивний результат тесту буде означати настання страхового випадку.

Вам слід в обов'язковому порядку зв'язатися з фахівцем СК і діяти згідно з отриманими в ході телефонної розмови з рекомендаціями.

Зверніть увагу: якщо у вас не було попередніх домовленостей і це не прописано в договорі, а ви вже зробили дії самостійно до дзвінка, це може бути кваліфіковано як порушення правил з наступною відмовою у виплаті страхового відшкодування.

Наші інтереси: 

Страхування.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи