Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Страховка для іноземців від COVID-19

З огляду на поточний епідеміологічний стан, пропозиція компанії OneClick неймовірно затребувана, а в деяких випадках є єдиним правильним рішенням.З огляду на поточний епідеміологічний стан, пропозиція компанії OneClick неймовірно затребувана, а в деяких випадках є єдиним правильним рішенням.

Йдеться про страховку від коронавируса. Право на оформлення поліса мають тільки іноземці, що в'їжджають в Україну на законних підставах.

Варіанти страховки від COVID-19

Існує два варіанти подібного поліса:

  1. Для подачі документів на візу в Україну.
  2. Простий.

Перший варіант передбачає страхове покриття в розмірі 30000 євро. Крім того умовами даної страховки передбачені лікарські консультації по інтернету, а також послуги медичного консьєржа, доступні в цілодобовому режимі.

Поліс в більш простому варіанті не допускає використання останніх двох послуг, а страхове покриття скорочено до 5000 євро.

Обидва варіанти можна легко оформити на сайті СК Oneclick. .

Вартість страхового поліса

Для оформлення страховки від ковід для іноземців зайдіть на сайт страхової компанії і в відповідних полях форми вкажіть:

  1. Дати вашого передбачуваного перебування в Україні.
  2. Кількість осіб, яка має бути застраховане.

Чим більше ви будете перебувати на українській території, а також чим більша кількість осіб в поїздці повинна бути застрахована, тим дорожче вам обійдеться поліс.

Після ознайомлення з вартістю і умовами страхування оплатіть документ банківською картою і чекайте готовий поліс у себе на електронну пошту.

Зверніть увагу на те, що вартість лікування у багато разів вище, ніж та сума, яку ви заплатите за оформлення страховки. Навіть якщо вам не потрібна віза і поліс, по суті, не є обов'язковим документом, настійно рекомендується його оформити на сайті страхової компанії Oneclick. Навіть якщо фактично вам поліс не знадобиться, він зробить поїздку в Україну більш безпечною.

Страховий випадок

Якщо ви відчуваєте нездужання і припускаєте у себе наявність коронавируса, це ще не є страховим випадком. Щоб мати право звернутися в компанію, ви повинні звернутися до лікаря і пройти ПЛР-тестування. Якщо за його результатами буде виявлена ​​коронавірусна інфекція і / або вам скажуть, що ви повинні негайно піти на карантин, зв'яжіться з фахівцем по телефону, вказаному на бланку поліса, для отримання подальших рекомендацій.

Самостійне звернення в клініку після отримання позитивного результату ПЛР-тестування може бути розцінено як порушення правил з наступною відмовою у виплаті компенсації.

Наші інтереси: 

Новини.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи