Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Стала відома ще одна ознака сексуальності чоловіка

Згідно з новим дослідженням, проведеним американськими фахівцями, манера жінки або чоловіки розмовляти може допомогти у визначенні її або його сексуального темпераменту.

Зокрема, як розповідає професор психології з університету штату Огайо Ерік Трейсі, під керівництвом якого проводилася робота, особливу увагу слід звертати на те, як співрозмовник вимовляє голосні звуки в словах. На його думку, голос і мова людини дійсно може нести в собі набагато більше інформації, ніж було прийнято вважати раніше.

У рамках експерименту доктор Трейсі і його колега професор Ніколас Сатаріано попросили сімох гетеросексуальних чоловіків і стільки ж гомосексуалістів вимовити кілька односкладових слів і записали ці звуки. Потім ці записи дали прослухати декільком добровільним учасницям, яких попросили припустити, хто з молодих людей міг мати нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Як було підраховано по закінченні роботи, жінки виявилися праві в 75% випадків. Як вважає доктор Трейсі, саме в голосних звуках і манері їх вимови зашифрована певна акустична інформація, яка сприймається людською підсвідомістю. Крім усього іншого, з точки зору вчених, за допомогою обліку деяких особливостей мови чоловіка або жінки, таких як швидкість, акцент на тих чи інших буквах і т.д., також можна визначити сексуальні здібності.

Однак, як зробити це, вченим поки точно невідомо, як і те, чому геї вимовляють голосні інакше, ніж представники сильної статі, які віддають перевагу дівчатам.


В тему:

Ознаки чоловічої сексуальності

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи