Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Список Шустера

Категорія:

Пойменна ідентифікація українофобів. До списку співзасновників компанії Савік Шустер Студіо потрапили відомі українські політики, пише видання Коммерсантъ-Україна.
Як повідомило Ъ-Україна високопоставлене джерело на медіаринку, до списку засновників потрапили відомі українські політики: екс-міністр транспорту і зв’язку Микола Рудьковський; власник групи ТАС Сергій Тігіпко, народний депутат фракції БЮТ Валерій Писаренко, голова адміністрації Шевченківського району Києва Віктор Пилипишин, екс - заступник міністра транспорту та зв’язку Павло Єлізаров і керуючий партнер ТОВ Аваль Брок Дмитро Полковський.

Інформацію частково підтвердили відразу кілька джерел, яким відомі подробиці, що є в установчих документах Савік Шустер Студіо. Співрозмовник газети зазначив, що Рудьковський виступав координатором групи інвесторів. Ще одне джерело розповіло, що Шустеру у новому проекті належатиме 25% компанії, а іншим співзасновникам - по 12,5% без права продажу часток один одному, щоб усунути можливість впливу на редакційну політику.

Зі списком засновників, який надає Ъ-Україна, знайома і голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Ганна Герман. Вона розповіла, що бачила список, у якому були ті самі особи, що і у списку Ъ.

За матерiалами: КоммерсантЪ-Украина
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи