Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Спрощена система податків: чому це – рушій економіки (відео)

Світ:

Влада черговий раз збирається закривати свої промахи коштом підприємців.

У владі зараз знаходяться люди, які всіма фібрами ненавидять підприємців і спрощену систему оподаткування. Бо підприємці є незалежними, а незалежний українець – це страшний сон для кожного чиновника.

Рух «Save ФОП» бореться за підприємництво, за лібералізацію економіки, за мінімальне втручання держави у життєдіяльність людини. За права, свободи, приватну власність, за можливості – які володарі постійно намагаються відібрати.

Взагалі, спрощена система оподаткування була ледь не єдиною вдалою економічною реформою, яка дозволила розвинутися малому бізнесу. Вона дозволила малим підприємцям бути незалежними від чиновника і таким чином розвивати економіку. А нав’язаний касовий апарат є поганою ідеєю не сам по собі, а тому, що з’являється додаткова обов’язкова звітність, яка й заперечує оту саму спрощену систему оподаткування. Кожна додаткова звітність – це потенційна небезпека втягнення підприємця у корупційну схему.

 

Наші інтереси: 

Треба розуміти, що необхідно відновлювати економіку України. Для цього треба максимально звільнити підприємницьку ініціативу, максимально спростити ведення бізнесу, максимально спростити систему звітності й зменшити кількість дозвільних та звітних документів. Необхідно доносити цю просту ідею до всіх.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи