Зображення користувача Вiктор Нокiд.
Вiктор Нокiд
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Союз України і Туреччини може стати «нічним жахом» Путіна, - Пономарь

Ми зможемо спостерігати, як будуть плавитися скріпки у сусіда в режимі реального часу. Тому що такий союз (Україна-Туреччина) – це реально nightmare для Путіна.

16030203.jpg

Олег Пономар

Три важливі економічні новини України та два важливих березневих «удари в спину» назвав відомий політичний оглядач Олег Пономарь.

Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці у Фейсбук.

Турецька компанія Onur в рамках програми ЄС почала будівництво асфальтного заводу на околиці Самбора у Львівській області. Обсяг інвестицій – понад 100 млн євро.

Україна і Польща почнуть переговори по лібералізації транзитних перевезень. У зв’язку з початком дії ЗВТ України і ЄС, наші траки повинні заїжджати в ЄС без бюрократичних зволікань на кордоні.

Литва приєднається до українсько-польської програми співпраці в галузі космосу, яка передбачає просування українських ракетно-космічних технологій на ринок ЄС. Річ Посполита все ближче.

І два березневих удару в спину.

Я якось писав про те, що депутат польського Сейму Малгожата Госевська підготувала та опублікувала в кінці 2015 року польською та англійською мовами репорт «Російські військові злочини в Східній Україні в 2014 році». Так от, версію доповіді з іменами і прізвищами жертв у березні передадуть у Міжнародний кримінальний суд в Гаазі. На 155-сторінках – понад 60 історій чоловіків і жінок про полон у проросійських сепаратистів на Донбасі.

У першій половині березня наш Президент відвідає Туреччину. Я багато писав про те, що Туреччина стає стратегічним військовим партнером України – буде багато спільних проектів з виробництва озброєнь, зміцнення нашої Армії, співпраці у космосі тощо.

У зв’язку з цим ми зможемо спостерігати як будуть плавитися скріпки у сусіда в режимі реального часу. Тому що такий союз (Україна-Туреччина) – це реально nightmare для Путіна.

 

Наші інтереси: 

Туреччина стає стратегічним військовим партнером України – буде багато спільних проектів з виробництва озброєнь, зміцнення нашої Армії, співпраці у космосі тощо.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Коментарі

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано