Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сонячні опіки на шкірі: чи можна лікувати косметикою

У спекотний літній день під час засмаги сонце може завдати шкірі значної шкоди та призвести до утворення некрасивих ліній, плям, болючих опіків а інколи навть раку шкіри.

Швидко усунути сонячні опіки неможливо, проте є певні засоби які варто використовувати аби зняти болючий ефект з ураженої сонячним промінням ділянки шкіри.

Одним із дієвих засобів вважається регулярне зволоження пошкодженої ділянки шкіри спеціальними кремами із регенеруючими властивостями. Для отримання найкращих результатів проводити зволоження необхідно щоранку та щовечора перед сном. Для максимального ефекту рекомендується охолодити крем що виористовується. 

Зволожуючий крем Hydra Radiance від Glo Skin Beauty націлений на делікатне зволоження та відновлення шкіри від отриманих сонячних опіків. Забезпечує більш яскравий, гладкий та рівномірний колір з концентрованою сумішшю рослинних освітлювачів, вітаміну С та ніжних розгладжуючих засобів. Легке зволоження та тонке освітлення допомагають сприяти швидкому відновленню та повернути шкірі природне сяйво.

Особливості продукту:

  • Ідеально підходить для людей, які мають проблеми з гіперпігментацією
  • Рекомендується для всіх типів шкіри
  • Зміцнює міцність шкіри
  • Забезпечує миттєве сяюче сяйво та сяйво
  • Можна застосовувати щодня
  • Ідеально підходить для ранкового або нічного застосування

Проте слід памятати що необхідно попередньо захистити шкіру тіла від негативного впливу ультрафіолету. Для цього варто щоразу при виході на прогулянку або поході на пляж застосовувати сонцезахисні креми або креми для легкого загару. Вибір кремів або спеціальних пудр які містять так звані "Sun Protection Factor" - це найкращий спосіб попередити сонячні опіки та негативні наслідки від них. Luminous Liquid Foundation Glo Skin Beauty з SPF18 рекомендується застосовувати саме як засіб для попередження та захисту від сонячних опіків.  Фото та логотипи компанії Glo Minerals яка виготовляє ці засоби можна переглянути на logospng.com

Звичайно, варто пам'ятати, що при тривалому перебуванню під прямими сонячними променями шкіру не зможе найдійно захистити жоден косметично-лікувальний засіб.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи