Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сонячна енергетика – майбутня альтернатива застарілим технологіям

Сонячна енергетика – досить перспективна енергетична технологія, яка з кожним роком зростає в Україні в геометричній прогресії.

Особливу увагу ця технологія привертає серед приватних домогосподарств, які за її допомогою можуть позбутися від залежності від монополістів-постачальників електроенергії, а ще – отримувати стабільний прибуток на протязі багатьох років від продажу зеленої енергетики в мережу по встановленому тарифу, який до речі є одним із найвищих в світі. Також, відомі світові виробники сонячних панелей постійно удосконалюють свої технології, які дозволяють отримувати більше енергії з кожної встановленої панелі, що також позитивно впливає на рішення про перехід на отримання енергії від сонця.

Сонячна енергетика – майбутня альтернатива застарілим технологіям

Долучитись до виробників екологічно чистої енергії – легко, для цього достатньо звернутись до компанії sun-energy.com.ua, яка з 2012 року впроваджує сучасні системи та новітні технології отримання альтернативної енергії від природи, тим самим роблячи внесок в збереження довкілля. Серед переваг компанії:

  • шанобливе ставлення до кожного клієнта, який бажає отримувати високоякісні послуги;
  • величезний досвід з встановлення систем сонячних електростанцій та геліосистем по всій країні;
  • надання кваліфікованої консультації та допомоги в виборі обладнання згідно індивідуальних потреб потужності домогосподарства;
  • широкий вибір сучасного обладнання, яке застосовується в сонячній енергетиці та аксесуарів для виконання монтажних робіт;
  • демократичні ціни та допомога в розрахунках вартості обладнання, робіт з встановлення, періоду окупності та ймовірного доходу від продажу «зайвої» енергії до загальної системи.

Сонячні електростанції «під ключ»

Великий досвід компанії та професіоналізм, дозволить змонтувати систему «під ключ» для отримання енергії із сонця в мінімальні строки, а також, забезпечити гарантійне та післягарантійне обслуговування. Серед послуг компанії:

  • безкоштовний виїзд на об’єкт;
  • надання необхідного документарного пакету для оформлення «Зеленого тарифу»;
  • надання високоякісних монтажних робіт по встановленню сонячних панелей будь-якої складності;
  • безкоштовна доставка на замовлення від 1000 гривень;
  • постійна наявність необхідного обладнання на власному складі.

На сайті компанії, кожен може ознайомитися з успішними проектами мережевих сонячних електростанцій від малої потужності до великих об’єктів.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи