Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Солдатські матері Росії" назвали кількість загиблих російських вояк у боях на Донбасі

Під час війни на Донбасі загинули близько півтисячі російських військових, що вторглися на територію України, разом з бойовиками. Такі цифри озвучила відповідальний секретар "Союзу солдатських матерів Росії" Валентина Мельникова. За словами правозахисниці, навіть Міноборони РФ не має точної статистики загиблих на Донеччині та Луганщині солдатів РФ. 
 

"Якщо ти знаєш втрати з одного боку, то в залежності від інтенсивності бойових дій, можна завжди прикинути втрати іншої сторони. Українці ж дали цифри своїх загиблих. У них тисяча з невеликим. Значить, у нас як мінімум 500 загиблих, включаючи, звичайно, "ополченців", - заявила Мельникова в інтерв'ю російському виданню "Новая газета".

Представниця "Солдатських матерів" розповіла про те, що найбільших втрат російська армія зазнала під час боїв у серпні, і тепер велика кількість поранених військових РФ "бовтаються у госпіталях" Південного округу. Вона підрахувала, що з червня цього року на Донбасі були від 10 до 15 тисяч військових. Наразі їх нараховують близько 4 тисяч. Як повідомлялося раніше, "Солдатські матері" розповіли про колосальні втрати російської армії на Донбасі, однак точної цифри загиблих вояк не називали. 
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

По ТБ пройшла інформація, що лише на кладовищі коло Ростова є більше 4 тисяч нових безіменних могил. 500 і 4000 - щось тут не сходиться.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

По ТБ пройшла інформація, що лише на кладовищі коло Ростова є більше 4 тисяч нових безіменних могил. 500 і 4000 - щось тут не сходиться.