Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Соціоніка вкаже шлях до здоров'я - психічного і фізичного

***

Хвороби відчуває тіло. І ми лікуємо його – наслідки. А причини хвороб – у душі. І якщо в ній негаразди –шукайте, звідки вони прийшли, лікуйте душу, уважно зазирнувши у себе. Та самостійно це зробити важко. Тому і зустрічаються нам саме ті люди, які допомагають виправити вади нашої душі. І знання. Ми спостерігаємо за подіями, що з нами відбуваються, знаходимо причини, і , маючи знання, лікуємо себе. Гармонія душі – і ми здорові. Знання себе, своєї душі, її потреб і прагнень дає уважне вдумливе ставлення до себе, до життя, і набутки людства: науки про людину й закони життя: психологія, езотерика, астрологія, соціоніка. Як уникнути багатьох неприємностей наперед, вчить соціоніка.

 

Хочете бути здоровими – пізнавайте себе і людей свого оточення. Знаючи свої найбільш енергоємні - сильні сторони, ми бачимо область їх реалізації – ті види діяльності, які принесуть нам радість творчої реалізації, впевненість, ефективність дій, і, як наслідок добре організованої діяльності – бажані прибутки. Своя справа не забирає сили, а додає їх.

 

Знаючи типи людей свого оточення, ми краще розуємо їх, не прискіпуємось, не ображаємось.А не знаючи інших, ми, як правило, міряємо всіх по собі і прагнемо, щоб інші чинили так, як ми. Якщо ті не виправдовують наших очікувань – ображаємось. Ображаємось на необережно кинуті слова, на вчинки, бо не знаємо їх причин. А люди по-різному сприймають світ, по-різному й реагують. І якщо знати – як, не буде непорозумінь і ми зможемо приймати інших такими, як вони є. Образи ж виникають як реакції одного способу сприйняття (типу) на інший, коли одна людина не може зрозуміти правильно іншу в силу свого способу переробки інформації. О.Міхевніна пише: «І ось образи починають з’їдати здоров’я. Сидять дуже глибоко у психіці. Посадити легко, а от дістати і прибрати той згусток, що пожирає життєві сили, вкрай складно. Іноді неможливо. А образи тягнуть за собою тяжкі хронічні захворювання – це давно вже всім відомо. Як уникати образ? Відповідаю: «Усвідомити поведінку людини головою. Соціоніка дозволяє зробити це повною мірою».

 

Знаходьте саме своє оточення – людей своєї квадри. Ми знаходимо помічників та однодумців, знаючи, люди яких типів необхідні нам. Ми задовольняємо свої потреби у психічному доповненні – дуальності. Адже Аушра відкрила не тільки нову науку соціоніку, а й дуальну природу людиниДуал – це той, хто найкраще відчуває Вас, захистить, підтримає, дасть саме те, чого Ви потребуєте, знає, як допомогти і допомагає без прохань. Дуальна енергія природно оздоровлює обох. Бути поруч з дуалом – це вже: врівноваженість, спокій, приємна енергетика, затишок, гармонія, невимушена радість. Сміх – звичайне часте явище між дуалами, й причин не потрібно: вільне приємне спілкування - й веселощам немає меж! А відомо, що сміх лікує. Не саркастичний, не глумливий – щирий сміх щасливих людей. І якщо ваш стан пригнічений чи депресивний – вилікує без ліків саме дуал. Як – і сам не знає. Це знає природа.

 

Отже – хочеш бути здоровим – шукай дуала і створюй дуальну родину, у якій і дітям буде затишно, приємно, радо… Де вони отримають благодатний грунт для росту і розвитку – де їхня природа розквітне без зайвих зусиль. І ростимуть здоровими у гармонійному колі подвійної дуальності. Природа передбачлива: хлопчик у такій родині має тип батька, дівчинка – матері. До ідилії один крок – не заважати! І коли ми щасливі – хворобам немає місця.

Я це відчувала, тож не вигадки ці слова!
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи