Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Смачні суші з цілодобовою доставкою

Бажаєте вишуканої, неперевершеної і смачної їжі? Суші стануть ідеальним варіантом, які можна куштувати в будь яку пору доби.

Суші можуть бути як повсякденною стравою, так і головним елементом на святковому столі. На самостійне приготування такої страви витрачається досить багато часу та енергії, і, щоб приготувати дійсно неперевершений варіант суші та рол – потрібно правильно підбирати інгредієнти та дотримуватися умов приготування. Немає часу на всі ці клопоти? Замовляйте суші Smaki-Maki з доставкою і насолоджуйтесь смачними, корисними, ролами та суші у будь-якому місці.

Суші - дуже популярна не тільки як традиційна страва в Японії, але і далеко за її межами. В основі цієї страви - оброблений сіллю або рисовим оцтом рис, в якості начинки – морепродукти, яйця, гриби, водорості, овочі та м'ясо. Сама страва може подаватися як сирою, так і маринованою. Більшість жителів Заходу, при слові «суші», мають на увазі грудку приготованого рису, який покритий шматком червоної риби, але варіантів приготування – безліч. Суші відомі з 17 століття, але завдяки Йохею Ханайю, який в 19 столітті відмовився від використання маринованої риби в приготуванні цієї страви, і, тим самим спростив приготування суші до декількох хвилин за допомогою сирої риби – зробило суші неймовірно популярними в Японії, а пізніше – в світі.

Українцям також сподобалась ця страва, що говорить про неймовірну зацікавленість саме Японською кухнею. Замовити таку страву – тепер не проблема, замовлення можливо доставити до будь-якого куточку міста в зручний для Вас час. Зібралися в компанії друзів? Порадуйте їх кулінарними витворами, які можна замовити на сайті. Доставка замовлення можлива як по місту, так і в віддалених околицях за 20 кілометрів. Хочете отримати безкоштовну доставку? Зробіть замовлення на 200 гривень по місту і 500 гривень за межі міста.

Новим клієнтам пропонуються акційні умови, серед яких – можливість отримати картку-комплімент, яка дає змогу при наступному замовленні – отримати піцу «Мілано» або рол «Філадельфія» у подарунок. Також, онлайн-ресторан пропонує акційні умови до дня народження клієнтів, акції тижня зі знижками та бонусну систему лояльності.

Серед страв, які доступні для замовлення, є:

  • великий вибір піци на будь-який смак;
  • роли з різними начинками та соусами ;
  • гарячі роли;
  • місо-супи;
  • салати;
  • набори суші – сети.

Замовлення сет-ролу здатне не тільки вгамувати голод, але і нагодувати цілу компанію.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи