Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Слот Flower Fortunes Supreme: квіткова розвага

Слот Flower Fortunes Supreme має 6 барабанів і багатовиплатні лінії, розроблений постачальником програмного забезпечення Relax Gaming. Якщо ви любите природу, тоді Fantasma Games розробила квітчасту розвагу з родзинкою, яка окупається в обох напрямках і дозволить вам насолодитися прекрасною природою в її найкращому вигляді, а також виграти в Космолот онлайн, тому що саме у Космолот ви зможете грати по-справжньому для розваги.

Як грати в слот Flower Fortunes Supreme?

Не всі квіти можна зривати, і якщо ви цього не зробите, ці квіти принесуть магію на ваші барабани, просто переконайтеся, що робите ставки.

  • Кнопка «Coin Stack» відкриє панель швидких ставок, щоб ви могли робити ставки.
  • Обертання призведе до обертання барабанів, коли ви виберете рівень ставки.
  • Гра — це ваш параметр автоматичного відтворення, який відкриває панель для вибору автоматичної кількості обертань.

Особливості слота

Flower Light, що стоїть збоку від сітки, є вашим вимірювачем рівня, і їх 5. У міру підвищення рівня сітка розширюватиметься на 1 рядок, а різні функції будуть розблоковані на різних рівнях. Індикатор рівня починається з 0 кроків, і сонячні кулі та листя можуть випадковим чином з’являтися на символах. Кожна сонячна куля додає один рівень рівня, а кожен лист видаляє один крок.

Рівень 1 дає 6 рядів і функцію Respin, рівень 2 дає 7 рядів і функції Respin і Expanding Wild, рівень 3 дає 8 рядів і функції Respin, Expanding Wild і бонусні функції, а рівень 4 дасть вам 9 рядів, Respin, Expanding Wild, бонус і Функції обох шляхів.

Повторне обертання

Зелений самоцвіт — це символ повторного обертання, який може випадати на барабанах 2, 3, 4 і 5, починаючи з рівня 1 і вище. Функція Respin активується після випадання одного або кількох символів Respin. Кожен зелений самоцвіт видаляє себе та від 5 до 12 випадкових невиграшних звичайних символів, що звільняє місце для нових символів, щоб випасти на сітці.

Wild & Expanding Wild

Дикий символ може з’являтися на барабанах з 2 по 5 на всіх рівнях, і він може замінити всі платні символи в грі, щоб допомогти сформувати виграшні комбо, коли є шанс зробити одне. На рівні 2 і вище Wild може розширюватися, коли ця функція активована, і вони отримають випадковий множник Wild, який коливається від x1 до x9. Якщо ви використовуєте обидві функції Expanding Wild і Respin під час одного обертання з рівня 2 і вище, Expanding Wild активується першим.

Бонус

Червоний самоцвіт — це бонусний символ, який може потрапити на будь-який барабан, починаючи з рівня 3 і вище. Якщо ви отримаєте 3 бонусних дорогоцінні камені під час того самого обертання, ви активуєте бонусну функцію, яка, по суті, є грою на вибір.

На екрані буде 5 квітів, і буде надано випадкову кількість вибраних бонусів залежно від кількості бонусних символів. Кожен вибір може дати приз, який коливається від 0,25 до 100 разів ставки. 

Відповідно до кількості активних символів ви можете виграти від 8 до 26 виборів для 3 символів, від 14 до 32 виборів для 4 символів, від 20 до 38 виборів для 5 символів і від 26 до 44 виборів для 6 символів.

Резюме

Flower Fortunes Supreme так само загадковий випуск, як і оригінал, і, на жаль, назва supreme трохи вводить в оману. Не зрозумійте нас неправильно, слот хороший, просто в ньому немає нічого вищого порівняно з оригіналом. RTP на цьому рівні нижчий за середній показник по галузі – 95,88%, і він обмежує ставку x5000 із середньою волатильністю.

Наші інтереси: 

Гра, азарт, розваги.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи