Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Слідство.Інфо" - "Чорний список армії-2. Спецгенерал"

Світ:

Армійські спецназівці базуться в Кіровограді, Хмельницькому, Очакові. Зараз вони воюють на сході України. Трагедія під Сніжним, коли бійці потрапили у пастку і зазнали великих втрат, не сталася випадково. Льотчик, на пошуки якого відправили спецпризначенці, уже був у безпеці. Вячеслав Назаркін, начальник управління спецоперацій Генштабу - ось кого, звинувачують у "підставі" вояків.

З 5 грудня 2013 року виконував обов'язки начальника управління спеціальних операцій Генштабу, а у березні його призначають постійним керівником спецназівців. 67% офіцерів не довіряють цьому начальнику, а 75% не вважають професіоналом справи. 83% вказують на його безпринципність і непослідовність у прийнятті рішень.Проте він є заступником керівника АТО Муженка. Вони - давні друзі.

Сьогодні генерал Назаркін, який раніше рятував режим Януковича, вирішує долі українських воїнів. Підлеглі Назаркіна звинувачують його у співпраці з противником, хоча відкрито говорити на камеру не погоджуються.

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Перевірити і вичистити.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Перевірити і вичистити.