Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Швидкі вантажоперевезення по Києву: до кого звертатись

Шалений ритм життя часто диктує свої умови, особливо якщо це стосується столиці. Тому часто непередбачено виникає потреба у терміновому переїзді або перевезенні великогабаритних речей не лише по Києву але і по області. Куди звертатись за послугою?

Сьогодні у сфері надання послуг з перевезень працює безліч компаній, як великих з потужною логістикою, так і дрібних, що працюють не нормовано та надають послуги сумнівної якості.

Саме тому для швидкого і безпечного вантажоперевезення київ варто врахувати якість послуг що пропонуються компанією ТК GoroD.

Перелік доступних послуг

1. Власний автопарк автомобілів, що дозволяє знизити підсумкову вартість логістичних послуг. Широкий вибір авто дозволяє перевозити вантажі від 1 до 5 тон та безперешкодно організувати як звичайний квартирний переїзд так і домовитись про розвезення будь-яких товарів зі складанням та погодженням маршрутних листів із супроводом експедитора. У власному автопарку наявні такі автомобілі:

  • 7м3 - до 1т.
  • 12м3 - до 1,5 т.
  • 16м3 - до 2т.
  • 25м3 - до 3т. ( авто з гідробортом).
  • 30м3 - до 5т. 

2. Перевезення меблів з їх розбиранням/збіркою, що є досить актуальною послугою, оскільки великогабаритні меблі часто пошкоджуються під час їхнього транспортування через дверні отвори.

3. Спуск та підйом на потрібний поверх, навіть за відсутності ліфта. Вартість послуги узгоджується додатково перед укладанням договору про перевезення, додатково враховується вага вантажу.

4. Варіанти оплати. Більшість клієнтів бажають розраховуватись банківською карткою або смартфоном, що суттєво скорочує час. Тому для зручності можливий як готівковий і так і безготівковий варіанти оплати замовлення.

Як оформити замовлення на перевезення по Києву або області

Для оформлення замовлення необхідно зробити кілька кроків:

  • Дзвінок у відділ продажу за номером телефону.
  • Узгодження з менеджером дати, часу, вибір автомобіля та прорахунок вартості.

Після цього, на призначений час приїжджає водій для завантаження. Після завершення перевезення, обидві сторони підписують відповідний документ про виконання послуг.

Компанія працює на ринку вантажоперевезень вже 6 років з лише досвідчені водіями та технічно справними автомобілями. Для постійних клієнтів працює програма лояльності зі спеціальними акціями та подарунковими купонами.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи