Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Швейцарські копи проти впровадження урядом ковідних обмежень

Категорія:

«Ми працюємо для людей, а не для еліти», кажуть поліціянти й відмовляються бути інструментом Великого перезавантаження.

Група швейцарських поліціянтів, написала листа до Швейцарської федерації поліціянтів (FSFP), де заявили, що поліціянти працюють на людей, а не на світову еліту. Група попередила, що не буде застосовувати обмежувальних заходів, які непропорційно підривають основні права громадян.

«Оскільки ці заходи суперечать загальній думці населення, непропорційно обмежуючи основні права – то багато поліціянтів не бажали б застосовувати ці обмеження.» - сказано в листі.

Також в листі вони вимагають від федерації чітко виступити проти примусової вакцинації поліціянтів.

Щоб донести свою думку до громадськості, група створила сайт, який дозволяє поліції «повідомляти про себе, не боячись санкцій або залишитися поза увагою».

Цей лист був схвально сприйнятий громадськістю, але керівництво FSFP намагається применшити його значення, стверджуючи, що лист представляє лише невелику кількість поліціянтів із 26500 членів федерації.

Мало того, один з керівників Конференції начальників кантональних поліцій Адріан Гоглер (Adrian Gaugler) пішов ще далі, погрожуючи офіцерам санкціями, якщо вони відмовляться діяти з впровадження обмежувальних заходів.

«Офіцер, який відмовляється виконувати закон, може бути покараний», – каже Гоглер.

Взагалі, у світі потихеньку набирають обертів протести проти обмежувальних заходів.

Так, швейцарські активісти створили групу в Telegram під назвою «Corona Rebellen Schweiz», де серед іншого поширили й цей лист поліціянтів, котрий отримав багато позитивних відгуків учасників групи.

У багатьох містах Франції та Італії тривають потужні акції протесту проти введення «паспортів вакцинації» та впровадження обмеження прав тих, хто не бажає вакцинуватися. Також акції протесту (хоча й трохи меншого масштабу) відбуваються у Британії, Греції, Німеччині

Поліція канадської провінції Онтаріо відхилила нові повноваження, надані урядом провінції, які дозволили б їм зупиняти будь-якого автомобіліста чи пішохода та вимагати від них відповіді: де вони живуть, і чому вони зараз не вдома.

У деяких містах Австралії поліціянти самі приєдналися до акцій протесту проти ковідних обмежень.

У США сенатор-республіканець Ренд Пол (Rand Paul, штат Кентуккі) опублікував заяву, в якій закликав патріотично налаштованих американців повстати проти тиранічного уряду Джо Байдена, щоб «протистояти Великому перезавантаженню шляхом масової громадянської непокори». Він закликав громадськість протистояти неконституційним обмеженням, мандатам та шкідливій політиці, що нав’язується «жадібними до влади елітами».

У публікації для Fox News Пол засудив лідерів демократів Президента Джо Байдена та спікера Палати представників Ненсі Пелосі як «тиранів».

«Вони не можуть усіх нас заарештувати», – заявив Пол, закликаючи патріотів протистояти спробам демократів знищити Америку. – «Ми знаходимось у моменті істини на роздоріжжі. То чи дозволимо ми цим людям використовувати страх і пропаганду, щоб завдати ще більшої шкоди нашому суспільству, економіці та дітям? Чи ми встанемо разом і скажемо: ні, не цього разу. Я обираю свободу».

 

 

«Великим перезавантаженням» (The Great Reset) називають пропозиції Всесвітнього економічного форуму (той, що його часто називають просто «Давос») з перебудови світового соціального порядку у зв’язку з «пандемією». Ці пропозиції подано у красивій обгортці турботи про людей, їх здоров’я та відновлення економіки. Якщо ж почитати уважніше, то це просто прикриття повзучої всезагальної узурпації влади світовими елітами.

Наші інтереси: 

Треба розуміти, що справжня мета хаотичних ковідних заборон – привчити населення до готовності покірно виконувати будь-які, навіть самі абсурдні забаганки влади. Все більше людей починають це розуміти.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Хоч десь є чесні кшатрії!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Хоч десь є чесні кшатрії!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Чудова новина! Не всі приймають нову "нормальність", і поліціянти також!