Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Штучний інтелект обіграв професійних гравців у покер

Розроблений представниками Facebook та Університету Карнегі-Меллона штучний інтелект обіграв професійних гравців у покер, враховуючи двох світових чемпіонів Poker Main Event.

19071401.jpg

фото: LIONEL BONAVENTURE / CONTRIBUTOR

Бота зі штучним інтелектом Pluribus розробили на основі схожої попередньої версії під назвою Libratus, яка вже перемагала професійних гравців в покер на двох у 2017-му. Нейромережа не може передбачати весь результат гри, але її алгоритми дозволяють приймати правильні рішення на кілька кроків вперед, пише Mashable.

Pluribus зіграв 10 тис. роздач за 12 днів проти 12 професійних гравців, яким пообіцяли $50 тис. за перемогу. Якби кожна фішка на столі, де нейромережа боролася з реальними гравцями, коштувала один долар, Pluribus заробляв би $1000 кожної години, змагаючись з п’ятьма гравцями.

Facebook планує використовувати свою нейромережу для боротьби із шахрайством, кіберзлочинами і забороненим контентом в інтернеті.

Наші інтереси: 

Штучний інтелект має бути помічником людини і використовуватися на благо людства.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи