Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Шостий Апеляційний суд не розглянув справу за позовом юриста Олександра Гумірова про незаконність карантину (оновлено)

Відповідач – Кабінет міністрів України. 22 червня мало відбутися засідання суду щодо справи за позовом юриста Олесандра Гумірова про незаконність карантину. Його приїхали підтримати ФОПи і самостійні люди з Одеси, Хмельницького, Черкас, з Київської області, Житомира.

20062201.jpg

Юрист Олександр Гуміров йде судитися з Кабміном про незаконність карантину. Фото моє, О.К.

Вони на собі відчули усі "принади" так званого карантину і виступають проти повторного введення обмежень, які пообіцяв Кабмін у зв'язку із продовженням "адаптивного карантину" до 31 липня.

Люди, які вирощують овочі для продажу, ризикують їх не продати. Люди, які торгують одягом та іншими промисловими товарами, побоюються знову опинитися без заробітку – за два з половиною місяці так званого карантину вони зазнали серйозних збитків. Вони обурюються, що їм заборонили працювати, а великим торговим мережам – ні. 

Олександр Гуміров ще у квітні подав позов на Кабмін, який незаконно ввів карантин в Україні. Але справа досі не розглядалася по суті. Спрацював так званий юридичний спам: окрім нього були подані ще 14 позовів про незаконність карантину. Ба більше – його позов, який він виклав у себе на Фейсбук, був просто скопійований і поданий від іншої особи. Тож суд вирішив об'єднати всі 14 позовів в один. Тому вже два місяці справа не рухається.

Гуміров вважає, що поки не буде вирішений спір по суті, не можна штрафувати людей на 17 тис. і 34 тисячі за неносіння масок. Він закликає зберегти статус кво, поки триває судовий процес.

На жаль, 22 червня суд нічим не закінчився. 6 липня буде наступне засідання, але воно буде чисто технічного характеру: суддя буде вирішувати долю 14 позовів про незаконність карантину – чи об'єднувати їх в одну справу, чи в п'ять справ, тобто ЩО робити із цими 14-ма позовами.

 

 

Наші інтереси: 

Знати свої права і не підкорятися безглуздим діям некомпетентної й злодійкуватої влади.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

наша здатність до руйнування та знищення навколишнього середовища чи один одного зростає значно швидше за нашу мудрість у використанні цієї здатності

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

наша здатність до руйнування та знищення навколишнього середовища чи один одного зростає значно швидше за нашу мудрість у використанні цієї здатності

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Багато людей підтримують шановного лобродія Олександра Гумірова різними способами. То й нам слід підпримувати магічно! Будь ласка, вельмишановний добродію Ігоре, скажіть, коли саме, і яку конкретно читати форму Живого Слова!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

Радіймо, друзі !

Вони затягують розгляд справи ? Це вже визнання неправоти та вирок :)

Я не меч, я тримаю меч.