Зображення користувача Андрій Камінь.
Андрій Камінь
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Шоколадне ху#ло забуло головне...

Ще Саакашвілі попереджував: підете на перемовини - втратите території, бо путлєр не зупиниться. Але шоколадне хуйло вважає себе розумнішим за всіх, не розуміючи, що до вміння путлєра вести політичні ігри йому, як до Ростова рачки.

Шоколадне хуйло вже поринуло у синдром Бога, швидко забувши, що з ним трапилося 1 грудня на Банковій. Всі ці Європи срані чхати хотіли на Україну та наполягають на припиненні вогню лише для того, щоб не вводити проти Параші санкції, бо самі від цього постраждають, а воно їм і нах не треба.

Шоколадне хуйло, вже не маскуючись, займається зрадою на вищому рівні. Достатньо подивитись інтерв'ю Семенченка Громадському, де він каже, що керівництво АТО не відпускає його батальйони на Схід, щоб не нервувати Путлєра.

Шоколадне хуйло є верховним головнокомандуючим, але він не хоче нервувати путлєра. На те що нервуються та гинуть українці, йому плювати. Вже, напевно, золотими шоколадками свій дім обклав, сука.

Шоколадне хуйло забуло головне. Один вже думав, що самий хитрий. Тепер він думає, що він легітимний.

Незабаром шоколадне хуйло буде думати так само. У Ліпецьку, біля своїх заводів.


В тему:

До чого призводить перемир’я на прикладі Грузії

О наш новий і чудовий шоколадний п'ятий президент України - Петро Порошенко

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
ху#ло
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи