Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Школа англійської онлайн: чи реально вивчити мову дистанційно?

Бажаєте навчитись вільно спілкуватись англійською? Вітаємо — для вас відкрито безліч можливостей. А доступність інтернету та низка мовних школ та онлайн-ресурсів, що пропонують таку можливість, не залишають приводу сумніватись: «Хто прагне, той здобуде!». Про особливості онлайн-навчання в опануванні нової мови, читайте далі.

«3-в-1», або Чому «онлайн» — це гарний вибір

Дистанційне навчання вже давно не дивина. Багато молодих людей оцінили можливості занять через інтернет. Сам на сам з викладачем, чи заняття у групі — все можна організувати через програми Skype, Zoom, чи на власних онлайн-платформах . Для людей 40+ — це ще й додаткові можливості для саморозвитку.

 Школа англійської онлайн — це як мінімум три позитивні моменти:

  1. Комфорт та максимальне розслаблення, а отже — найкраще сприйняття нового матеріалу. Якими б світлими та оснащеними не були навчальні аудиторії — бути вдома, у своєму зручному кріслі, у звичній обстановці — це найкращий варіант.
  2. Гнучкий тайм-менеджмент — це можливість оперативно підлаштовуватись під графік занять та не витрачати час на дорогу до школи і назад.
  3. «Все під рукою» — сучасні можливості онлайн-освіти — це насамперед не маса друкованих важких підручників, в яких шукати потрібний матеріал подекуди вкрай складно, а доступ до хмарного сховища, де все необхідне доступне «в один клік». 

Як бонус для людей, що не зовсім «дружать» з комп’ютером та сучасними технологіями, вивчення англійської онлайн — це можливість поступово і під наглядом досвідчених викладачів оволодіти новими програмами, тобто стати впевненим користувачем ПК.

Що потрібно для вивчення англійської онлайн

Найперше, це традиційно — бажання та мотивація. За статистикою, лише 3% студентів, що починають вивчення мови самотужки, доходять до фінішу. Решта 97% сходять з дистанції через брак мотивації та самоорганізації. Отже, досвідчений наставник, вчитель, викладач — необхідна складова навчального процесуу.

Друге, що вам знадобиться для якісного навчального процесу онлайн — це комп’ютер чи ноутбук з достатнім запасом пам’яті та швидкісним інтернет-з’єднанням і гарна гарнітура. Врахуйте, що переважна більшість матеріалу сприймається на слух, отже чим краще будете чути ви та чим якісніша буде передача звуку від вас — тим легше викладачеві буде почути та виправити мовні помилки.

Як вибрати онлайн-школу для вивчення англійської

Дамо прості поради, щоб не помилитись:

  1. Відгуки студентів дадуть відповідь на запитання про загальну атмосферу та результати навчання.
  2. Потужні мережеві школи з філіями по різних містах мають так само потужні онлайн-версії — такі навчальні заклади можуть запропонувати серйозну методичну базу та колектив досвідчених викладачів.
  3. Присутність в соцмережах — це не гарантія якості навчання, але цей момент дозволить скласти вам власне уявлення про «сучасність» та просунутість школи в інтернет-просторі.
  4. Викладачі-носії мови — це завжди вагомий «плюс», пояснення тут зайві. 
  5. Наявність бонусів за навчання — це приємна дрібниця, яка може стати остаточною перевагою у виборі. Школа має власний онлайн-клуб, обіцяє доступ до англомовних подкастів чи перегляду фільмів в оригіналі, або дає пробні безкоштовні уроки — це все плюси, якими варто скористатись.

Онлайн чи офлайн — вирішувати, звісно, вам. Комусь безпосередня присутність викладача видається «обов’язковою необхідністю». Проте практика показує, що навіть для таких студентів дистанційне навчання — це непогана альтернатива — просто знадобиться трошки більше часу на адаптацію.

Наші інтереси: 

Корисні поради. Навчання.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи