Зображення користувача Володимир Світлий.
Володимир Світлий
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Що є людина

   Перше, від чого залежить моральність, це від співвіднесення себе з навколишнім світом, а точніше, від картини світу. Таких картин може бути дві: Я-центрична картина світу, коли людина в центі її, і Природо-центрична картина світу, коли людина є частиною світу.

ЩО Є ЛЮДИНА

Людина це енергоінформаційний об'єкт, частково представлений у вигляді матеріальної частини, яку ми бачимо повсякденно. Матеріальне тіло людини представлено у вигляді прояви енергоінформаційного впливу на матерію. Іншими словами, матерія структурована відповідно до інформації у вигляді тіла людини. У цьому ланцюжку матеріальна частина є об'єкт управління, який пов'язаний зворотним зв'язком з енергоінформаційним тілом (більш ієрархічно вищим стосовно матеріального тіла). Це розуміння отримано на основі вивчення біологічного об'єкта (матеріальної частини людини) як системи, замкнутої всередині, але керованою ззовні по восьми каналам зв'язку, через вісім систем, кожна з яких складається з восьми органів. Через ці канали і здійснюється головні енергетичні (інформаційні) впливу.

   Таким чином, граничне узагальнююче поняття - «інформаційний вплив», в рамках триєдності - «інформація», стосовно до людського тіла, як біологічно замкнутої всередині системи, виражається в восьми явищах. При цьому ці явища для світобудови не є вичерпними, через те, що для управління тілом людини досить цих восьми каналів, в той час як інформаційний впливу має більший спектр каналів. В інших системах, таких інформаційних каналів може бути, як більше, так і менше. Все залежить від складності об'єкта управління. Вплив на матерію здійснюється як матеріальними носіями, так і нематеріальними. Матеріальні носії, в основному виступають фізичними «стресами» для тіла людини. Хоча в основі таких матеріальних впливів лежить також і інформація. В даному випадку, нас будуть цікавити нематеріальний вплив - інформаційний, так як вони в більшості своїй виражаються в коливальних процесах які йдуть від інформаційної складової триєдності.

    Якщо уявити собі, що електрон це елементарна система, то структурована сукупність електронів (Тут потрібно пояснити, що не тільки електрон є основою елемента, але і його протилежність позитрон, який завжди знаходиться в протифазі до електрону )  дає атом першого хімічного елемента - водню. Водень, як основа будь-якого подальшого хімічного елемента, вже є якоюсь системою, по відношенню до електрона. Сукупність водневих атомів, як різновид хімічних елементів також є системою, але більш складно організованою, при цьому вони всі є системами одного рівня. Далі, з хімічних елементів складаються речовини, з яких в свою чергу складаються вже більш складні системи. Такими системами виступають органи людини, точніше вже суперсистеми. Група органів людини також виступає суперсистемой, але вже більш високого порядку.

    Критерієм істини є практика.

    Тому звернемося за підтвердженням до двох процесів людської діяльності, які генеруються півкулями. Перший процес, це робота півкулі в протяжному просторі, алгоритм роботи якого, поки, базується на елементі розуму, тобто на розумі. Сам же розум складається з ланцюга умовиводів як єдиного процесу, що призводить через логічні зв'язки окремих положень до прийняття чого-небудь як істинного або відхиленню чого-небудь як помилкового. Єдність міркування серед образів думки обумовлюється єдністю предмета міркування і логічними зв'язками між усіма частинами міркування. Таким чином, цей процес дискретний (математика цілих чисел, де базою для розрахунків служить 1 (одиниця)) і «заточений» суто на матерію.

    Другий процес, це робота півкулі в часовому просторі, алгоритм роботи якого базується на нескінченності. Тобто на безперервності отримання інформації. Простим прикладом такої роботи є творчий процес, який забезпечує людину безперервним потоком творчої інформації (ідеями). Надалі, при взаємодії обох півкуль, людина перетворює матеріальний носій (матерію) в статичне втілення (кристалізація думки) інформації (як яскравий приклад - живопис). Кожна людина може пригадати, що при творчості, особливо в дитинстві, у нього відсутня логічна розсудливість щодо процесу творчості - людина робить творчий процес безперервно.

   Ці приклади добре підтверджують, факт обмеженості матеріального світу (матерії), точніше його малості і нескінченності інформації.

   Тут потрібно чітко розуміти, що інформація і матерія не можуть бути похідними, не можуть бути первинними або вторинними по відношенню один до одного. В сумі матерія і інформація дають одиницю, тільки матерія представлена ​​в кінцевому обсязі (правда він може змінюватися), а інформація в нескінченному.

МОРАЛЬНІСТЬ - ОСНОВА ВСЬОГО

Тепер, коли стало трохи зрозуміліше про середовища, в яких «розміщені» інформація і матерія, необхідно дати пояснення щодо способів стійкої роботи двох півкуль між собою.

    Перш за все, потрібно зрозуміти, що здатність людини впливати на матерію, а в нашому контексті на здоров'я людини, залежить від правильної роботи обох півкуль в обох просторах, а найголовніше, від взаємодії між собою. Практично у кожної людини існує вроджена схильність інтуїтивного, тобто правильного взаємодії півкуль. Однак, протягом життя, людина надає на це взаємодію серйозний вплив. Такий вплив може бути, як на фізичному, так і на моральному рівнях.

   При впливі на фізичному рівні, тобто на тіло людини, відбувається реакція дискомфортного типу, яка викликає в психіці людини поступові зміни, які руйнують природну взаємодія півкуль в межі, необоротних. При цьому, чим раніше такий фізичний вплив буде здійснений на тіло людини (дитинство), тим серйозніше буде порушена робота взаємозв'язку півкуль.

    При впливі на моральному рівні, відбувається та ж реакція, тільки минаючи фізичну складову. Іншими словами, в забезпеченні сталої взаємодії роботи між півкулями лежить моральність. Моральність, це здатність людини оцінювати навколишнє середовище (в т.р. події) з точки зору задуму Творця. Чим вище ця здатність, тим більше високою моральністю володіє людина, тим більше безпомилковими будуть його наміри і дії. Потрібно чітко розуміти, що моральність це не оцінка з позиції категорій: добре-погано, тому що ця пара є суб'єктивна оцінка з позиції окремо взятої людини. У той час як оцінка з позиції задуму Творця може бути, по відношенню до конкретної людини, інша (не тієї, як вважає сама людина), але правильною з позиції загального ходу речей - задуму. Однак, в більшості випадків, втрата моральності є оборотним процесом. Питання лише в часі реабілітаційного періоду. Звичайно, якщо втрата сталася з причини фізичної неповноцінності, яка завдала непоправної шкоди фізіології людини, в такому випадку повністю відновити моральність може і не вдасться.

   Тому необхідною якістю людини, здатного управляти здоров'ям, є моральність. Ступінь моральності визначає і силу управління - ступінь впливу.

  Тепер, коли стає більш зрозумілим, що здоров'я людини безпосередньо залежить від його моральності, потрібно вказати на те, що ж заважає багатьом зараз підвищувати свою моральність.

   Перше, від чого залежить моральність, це від співвіднесення себе з навколишнім світом, а точніше, від картини світу. Таких картин може бути дві: Я-центрична картина світу, коли людина в центі її, і Природо-центрична картина світу, коли людина є частиною світу.

   Якщо людина сформувалася з Я-центричний картиною світу, то будь-яка подія вона оцінює з позиції «для себе». Така людина очікує від будь-якої дії отримання блага для себе, як «центру землі». Але в дійсності, людина є частиною світу і всі процеси, що протікають в ньому, роблять свій вплив на нього. При цьому, як правило, ці дії не приносять людині очікувану вигоду, через звершення цих подій в загальному ході речей, які відповідають більш високому задуму, більш високому ніж у людини. Відчуваючи це протиріччя, тобто невідповідність своїх очікувань (виходячи з Я-центричний картини світу) реальним подіям, людина приходить до постійного незадоволення, що призводить до постійних стресових ситуацій. Нагромаджені стресів призводить до порушення психіки людини, і в, кінцевому рахунку, знижують його моральність. В результаті такої картини світу, виходять аморальні індивідууми, у яких повністю відсутня взаємодія між півкулями. І так як матеріальний світ впливає на органи чуття людини найсильніше, такі індивідууми прагнуть до задоволення тільки матеріальних потреб.

   Якщо ж у людини сформована Природо=центрична картина світу, така людина оцінює всі ці події з позиції загального ходу речей, в якій велика частина подій спрямована на навколишні людини об'єкти, тобто не на саму людину. При такій картині світу людина усвідомлює свій зв'язок зі Світом і бачить своє місце в задумі Творця, нехай навіть не в повній мірі. В результаті такої картини світу, людина підвищує свою моральність, яка ще більше відображає задум суті в механізмі Світобудови.

   Тепер, розуміючи ключові моменти, без яких неможливо здійснити управління здоров'ям, перейдемо до механізму управління тілом людини.

   Виходячи з того, що матерія є сформовані, а точніше «кристалізовані» думки, у вигляді інваріантів (незмінних об'єктів), як результат «роботи» інформації і матерії через розмірність (міра), то будь-яка зміна матерії можливо тільки за допомогою роботи матерії та інформації через розмірність. Іншими словами, щоб внести зміни, тобто управляти, здоров'ям необхідно правильно формувати образ здорової людини.

   Людське тіло являє собою кристалізовану думка. При цьому, сам організм складається з одних і тих же простих за своєю природою елементарних частинок: електронів і позитронів. Ці два протилежних елементи утворюють атоми всіх хімічних елементів. Спочатку водню, потім всіх інших. Для розуміння будови речовини, потрібна окрема стаття, але коротко можна сказати, що всі атоми хімічних елементів мають в основі своїй Платоновскі тіла (а не Боровську модель, як це диктує офіційна фізика). Всього їх дванадцять, починаючи від піраміди закінчуючи додекаедром, тобто з великих кристалів. Далі з хімічних речовин утворюються амінокислоти, потім білки, потім клітини, потім колонії клітин, які ми звикли називати органи. Всі органи тіла утворюють замкнену зсередини систему, але керовану ззовні по восьми каналах. Таким чином, чітко видно. Що тіло людини це чітко сформована фабрика думки

Наші інтереси: 

Погляд  різних сторін на одну і ту ж тему приводить до  вищого  усвідомлення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

З книги Болотова Б.В. "Духовное начало"

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

З книги Болотова Б.В. "Духовное начало"

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.