Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Що вищий рівень вакцинації, то вища надлишкова смертність – офіційна статистика в Німеччині

17 листопада 2021 року доктор Уте Бергнер, член земельного парламенту, депутат від ліберальної партії Німеччини, представила міністру охорони здоров’я Тюрингії Гайке Вернер дослідження надлишкової смертності в Німеччині.

Проаналізовані в дослідженні дані стосуються періоду з 6 вересня 2021 року по 10 жовтня 2021 року. Вони базуються на публікаціях Федерального статистичного управління та Інституту Роберта Коха. Вчені проф. Рольф Штайер і д-р Грегор Капплер зробили висновок, що надлишкова смертність у Німеччині тісно пов’язана з рівнем вакцинації.

У дослідженні йдеться:
«Кореляція становить + .31, напрочуд висока і, перш за все, у несподіваному напрямку. Вона насправді має бути негативною, щоб можна було сказати: чим вищий рівень вакцинації, тим нижча надлишкова смертність. Але все навпаки, і це терміново потребує роз’яснення. Надмірну смертність можна знайти у всіх 16 землях. Кількість смертей від Covid, про які повідомляє RKI за звітний період, становить лише відносно невелику частину надлишкової смертності та, перш за все, не може пояснити критичну проблему: що вищий рівень вакцинації, то вища надлишкова смертність».

Джерело

Нагадаємо, 9 червня Британський медичний регулятор MHRA (Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency) оприлюднив звіт-аналіз британської бази даних побічних реакцій. Аналізувались дані по реакціях на ковід-ін’єкції.  

Ще у грудні минулого року лікарі зверталися до ЄС із проханням припинити всі дослідження вакцин проти COVID через серйозні ризики.

Наші інтереси: 

Стежимо за висновками лікарів та науковців, які ясно говорять, що ковідокацинація є небезпечною для здоров'я. Але продажні ЗМІ її й надалі пропагують як таку, що "рятує життя", виставляючи себе бовдурами, які виконують вказівки невідомо кого. Все більше й більше правдивої інформації виходить на поверхню.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи