Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Що таке жіноча Віагра?

У багатьох жінок з роками спадає сексуальне бажання, що часто пов’язане зі стресом чи фізичними змінами, такими як вагітність і менопауза. Є ліки, які часто називають «жіночою Віагрою». Пігулки з такою назвою п’ють чоловіки для вирішення сексуальних проблем. Насправді жіноча та чоловіча Віагра працюють по-різному.

Різниця в способі дії

У чоловіків Віагра лікує еректильну дисфункцію – неможливість досягти або утримувати ерекцію. Часто вони мають сексуальне бажання, але не можуть змусити своє тіло фізично реагувати, коли хочуть кохатися. Препарат допомагає розслабити м’язи статевого члена та підвищити кровообіг, щоб половий орган «встав». У жінок низьке лібідо є більш складною проблемою. Щоб її вирішити, слід купити Віагру для жінки в інтернет-аптеці https://pharmukraine.org/ua/woman-viagra.html. Цей препарат допомагає відчути збудження і зменшити надмірну напругу (дистрес) через це. Він також посилює статевий потяг у жінок із низьким сексуальним бажанням, які вважають цей досвід тривожним.

Ні жіночим стражданням!

Страждання, які жінка відчуває через свій низький статевий потяг, часто є рушійним фактором, який визначає, чи потрібно їй приймати ліки від цього чи ні. Якщо вас не турбує відсутність сексуального бажання, це не проблема. Не існує «нормальної» кількості сексу чи бажання. Лікар, який призначатиме лікування препаратами, що діють по типу Віагри, повинен переконатись, що низьке лібідо не пов’язано з вашою поточною ситуацією у стосунках. Наприклад, ви не можете виправити ситуацію зі слабким статевим потягом, якщо проблема в тому, що вам більше не подобається партнер, якщо він не викликає бажання до близькості.

Чому бажання зникає?

Є кілька причин, чому жінки шукали б таблетки, схожі на Віагру. З наближенням до середнього віку жінки нерідко спостерігають зниження лібідо. Зменшення статевого потягу також може бути викликано щоденними стресовими факторами, життєвими подіями або хронічними захворюваннями, такими як гіпертонія або діабет. Симптоми зниження лібідо:

  • обмежені або відсутні сексуальні думки чи фантазії про секс;
  • знижена або відсутня відповідь бажання на сексуальні сигнали або стимуляцію;
  • втрата інтересу або нездатність підтримувати інтерес до сексуальної діяльності;
  • значне почуття розчарування, некомпетентності або занепокоєння через відсутність сексуального інтересу чи збудження.
Наші інтереси: 

Здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи