Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Що таке терміновий викуп авто у Львові і Львівській області

У кожного автовласника рано чи пізно настає момент, коли йому потрібно продати свій автомобіль. Причини можуть бути різними: прийшла пора оновити машину, не влаштовує модель або занадто дороге обслуговування, терміново потрібні гроші на інші потреби, або саме гірше − автомобіль потрапив в аварію.

Крім останнього випадку, можна ще вагатися: продавати чи не продавати. А от битий або аварійний транспортний засіб – це велика проблема і головний біль для будь-якого автовласника. Адже засіб для пересування, що потрапив в серйозну аварію, досить важко продати. Якщо автотранспорт сильно постраждав, необхідно його евакуювати на станцію технічного обслуговування і зробити капітальний ремонт. У наш час це досить затратно в матеріальному плані. І навіть, якщо ремонт буде зроблений якісно, немає гарантії, що затрачені кошти будуть оправдані. Що зазвичай робиться в таких випадках?

Z5ypIO8jG-sWLEvPK9viMWFZRDpEiW7b4nlRYwHH6TAhju1egkY2--b1jOJMCdVgJY_17NJ3npwD9s6Mjw_k-aNpEZrGt0Yp-TodHG0EgAZkjjKkbbeeWRvo2C-r2Y8Z2FtPgIPo=s0

Машину власник все одно після ремонту намагається продати. Для цього потрібна неабияка наполегливість, терпіння і час. Якщо ви зможете витримати довгий процес продажу – вперед! Але наразі водії багатьох цивілізованих країн користуються доволі зручною послугою – терміновий викуп авто. Уже давно він розвинутий і в Україні, зокрема – у Львові (детальніше дивіться ось тут: https://topvykup.com.ua/ua/lvivska-oblast/vykup-auto-lviv/). Компанія «Топвикуп» вже 15 років у цьому бізнесі. Їй можна довіряти.

Правдиві реалії щодо термінового продажу

Звертаючись до таких компаній, ви отримаєте швидкий процес процедури продажу і хорошу ціну за автомобіль(але врахуйте правдиві реалії − на 10% нижче ринкової вартості). Зрозуміло, що діяльність  таких фірм спрямована на отримання прибутку і вони не займаються благодійністю. Тому потрібно зважити: чи ставити власну душевну рівновагу під удар чи заощадити час і звернутись у Скупку. Переваги звернення все одно є, адже самостійно ви зможете продавати авто довго − місяці, а може й за рік не знайдеться потенційний покупець. А на ринку багато перекупників, які будь-якими способами  будуть намагатися знизити ціну автомобіля і не на 10%!!!! Не потрібно забувати й про нікому не потрібні клопоти: постійні дзвінки від покупців, і не завжди вони будуть ввічливо і культурно розмовляти. То для чого травмувати себе − Компанії термінового викупу зроблять все  без зайвих проблем, а процес продажу автомобіля може тривати не довше 2-3 годин. Досить лише пройти процедуру експертної оцінки (вона безкоштовна)і оформити необхідні документи.

7UpXoCXc2OglgaKZlo6CNOGdMTGDcDuKrgDcpCBW0NwGkGnOo2k4OTOZ77uDjA0MP9ueWJmYDDhwypG7Y0-GPTVCdJMuT3-6uQu_C70a76W9YXs3WJXCVUvpmJh30p1ZRyz4Oj93=s0

Під час продажу автомобіля дуже важливо юридично грамотно оформити договір купівлі-продажу. Чинне законодавство регламентує певні правила проведення цієї операції. Солідні скупники оформляють документи відповідно до Закону і враховуючи інтереси і продавця, і покупця. Професійні скупники готові:

  • купити аварійний автомобіль у будь-якому стані і доставити його із місця дорожньо-транспортної пригоди (дивіться тут: https://topvykup.com.ua/ua/).
  • викупити мотоцикл, спецтехніку і навіть яхту за тією ж процедурою;
  • придбати навіть кредитний автомобіль.

ВРАХУЙТЕ ЩЕ Й ТАКЕ!!! Звичайно, і в цій сфері бізнесу є такі, м’яко кажучи, недобросовісні фірми, які хочуть купити машину за безцінь. Для того, щоб забезпечити собі захист, звертайтесь тільки до солідних компаній. Для цього почитайте в інтернеті відгуки, обдзвоніть кілька провідних профільних організацій, щоб знайти ту, яка пропонує дорогий викуп авто. Великі компанії зазвичай працюють чесно, але щоб бути впевненим, краще подати заявки відразу в кілька фірм і попередити про те, що ви відмовитеся від угоди, якщо ціна вас не влаштує. Недобросовісні покупці, швидше за все, не стануть з вами співпрацювати.

Наші інтереси: 

Автомобілі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи