Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Що показує маленький Ісус?

Вона є теперішнім часом, що дає життя на Землі. “Сьогодні” проживає програму вчорашнього дня і “сьогодні” утворює завтрашній день. Можна жити в минулому чи в майбутньому часі і ніколи не бути щасливим, бо не змогли порадіти і подивуватись сьогодні своєму буттю.

Завітаємо до італійської церкви, 13 століття. (З цього часу, як пам"ятаємо, і почалась інквізиція, яка тривала близько 600 років).

 Споруда скромна з погляду сьогоднішніх релігійних церков. Ось така табличка біля входу: Церква святої Трійці. (сказано про Таїнство). Побудована в 13 столітті і відновлена в 1878 році.

Кругла блакитна табличка зверху гласить: Церква Поклоніння Вічності.

Всерединіі в ніші стіни стоїть постать Богородиці, попереду неї зображений підліток Ісус, який вказівним пальцем піднятої правої руки показує щось.( До речі, блакитноокий Ісус і блакитноока Марія).

Тут і приходить думка, що Ісус дає напрям, куди треба звернути увагу. Його палець направлений на його Матір. І вони обоє мають на голові королівські корони. Думаю, що слово королева більш значне, ніж слово цариця. Прийшла думка, що слова королева, корона, корова мають спорідненість. Тому назвемо Богородицю  Королевою, а не Царицею.

На стелі, в центрі загального залу, зображено картину сяючої Богородиці з підлітком  Ісусом попереду.

Бачимо, що Королева Богородиця має вигляд форми сяючої аури Сонця, яка народжує дітей, таких як Ісус. Також видно, що Богородиця несе благодать на звичайних людей, яких показано внизу картини. Це значить, що вона може всіх зробити подібними до Ісуса. Він є фруктом її дії, плід її лона.

Під картиною є напис “Наша Королева святого серця Ісуса моліться за нас.” Коли кожний може молитися сам, чомусь просять жінку молитися за когось. І цьому є пояснення.

Поряд з цією великою картиною є інші менші. Бачимо працю жінок-женців.

Під картиною є напис. Colligam spigas quae fugerint manus metentium. Spes desperantium “Зберу колоски, що впали з рук женців. Надія безнадійних”.

Привертає увагу, що жнуть жито жінки, а чоловіки командують. Важка робота в жіночих руках. Також є інша картина, де військові чоловіки звинувачують жінку. Її вина в якихось клубках, хлібинах чи пакетах, що висипають їй під ноги, як доказ її дії.

Подивившись на жінку-Матір, яка породила Ісуса, дивним виглядить те, що на інших картинах покладена вина на жінку. Збоку цієї картини є напис.

Benedicta tu qua prohibuisti me ne ulciscerer.  totem per mariam.

“Благословенна ти, яка утримує мене від помсти. Все через Марію.”

Також на стелі поряд є інша ікона, де жінка тримає відрізану голову чоловічої статі.

Поряд картини є написи: Еcce caput mol ofernis una mulier fecit. Іpsa conteret caput tuum. “Ось голова чоловіка Оферно, що жінка зробила. Відсікла голову.”

 Нагадує  про відрізану голову міфічного демона Раху, який хотів безсмертя. У міфах бог Вишна перетворився в красиву жінку і виманив безсмертя у демонів. Оскільки демон Раху встиг зробити ковток амбрози, то бог Вишна відсік йому голову.  Існують міфи про Змія, що затуляє Сонце і Місяць. Голова демона-змія Раху і хвіст Кеті, якими називають Місячні вузли, висхідний і спадаючий. (Це можуть бути два потоки енергії.)

Також є картина про королеву Естер. Цій жінці показують скарби, багатство. Зверніть увагу, яка товста золотиста коса у неї.

Напис латиною: Quid vis esther regina? Dabitur tibi.

“Те, що бачила королева Естер? Вам буде дано.”

Знову показано чоловіка і жінку, яка є в нижчому рангу від чоловіка.  Є напис - Оmnipotentia supplex.   “Прохач всемогутність.”

Зрозуміло, що всі можуть просити одинаково, хоч саме жінку поставлено в ранг просячої і тоді вона отримає багатства. Жінка творить якусь головну роль, хоч повсюди Богом показують чоловіка і вона ніби має випрошувати у нього. Хоч  це можна розуміти по-іншому,  що жінка творить багатства.

Найголовніша ікона міститься в алтарі церкви на передньому плані. Зверху намальовано два боги-чоловіки, молодий і старший. А посередині білий голуб - символ Святого Духа. Богородиця показана нижче і посередині, поміж верхніх богів і людей знизу.

Святий Дух вертикально спускається на Богородицю. Розуміється, що Діва Марія є посередник Святого Духа.  А земна куля находиться в руках двох верхніх богів. Хоч знаємо, що  Ісус ясно показує, що моліться моїй Матері, щоб отримати те, що маю я, корону короля.

Білий птах і образ Діви утворюють вертикальну лінію. Молодий бог-чоловік несе майбутній час, а старший- це набутий досвід, минулий час. Ось вони зверху і зустрілись, замкнувши коло. А теперішній час - це вертикаль посередині. Щоб оцінити сьогоднішній день, прожити його добре і щасливо- треба молитись Богородиці, бо вона знаходиться найбличже до нас людей. Як посередник поміж Небом і Землею.

Вона є  теперішнім часом , що дає життя на Землі. “Сьогодні” проживає програму вчорашнього дня і “сьогодні” утворює завтрашній день. Можна жити в минулому чи в майбутньому часі і ніколи не бути щасливим, бо не змогли порадіти і подивуватись сьогодні своєму буттю. Це ще раз підтверджує слова Ісуса, що не треба думати про завтра, а вміти творити Тут і Зараз, тоді завтрашній щасливий день утвориться сам. А в загальному, то Святий Дух і Пресвята Діва - це одна особа або вони поєднались.

Молодий майбутній час є посланий син божий у світ, а старший бог-досвід-час повинен перескакувати в інший період розвитку, а не замикати коло і не сидіти поряд . Святий Дух, Діва Марія народжує майбутній новий час, Овна -Марса, першопроходця і нема місця поряд Кентавру-Юпітеру, минулому часу,  бо він забирає енергію у Марса в зв”язку з близькістю цих планет. Стосовно планет, то є наукове визначення, що близькість планети Юпітер забирає у планети Марс атмосферу. Стрілу Кентавра направимо вверх і подалі, тоді на планеті Марс появиться атмосфера і життя, як на Землі.

Молитись Отцю - це кликати своє минуле, повертатися завжди назад. А гріхів у нас було багато і у наших предків не менше. Запис карми. Відпускаємо минулий  досвід часу, хай несе свій архів в інший простір. А ми творимо сьогодні майбутнє і з нами присутній Святий Дух. Релігійна похибка в тому, що Ісуса посадили по праву сторону Отця. А виходить, що сам Отець сидить  збоку, а не посередині. І Діва Марія завагітніла від Святого Духа, без посередництва Отця, що і є нерозгаданим таїнством. Радуйся- і зникає карма, бо ніякої тіні минулого нема більше.

 ACCEDIS  DOMINA  NON ANCILLA.   Почуй, о господиня, ти не слуга. DOMINA- звертання жіноче, бо DOMINUS- чоловіче. Це вже вияснено.

Світ починається з Двох, з Нуля і Один, з невидимого народжується дитина, з темряви — світло. На цих двох цифрах працює компютерна система. Пам”ятаєте масонський вислів- “Хто допоможе сину вдови?” Бо йому ні у кого вчитися, він іде в життя від Святого Духа.

 AB OMNI - POTENTE FILIO.  Від усього сила сина.

OMNI - POTENS MATER.  У всьому сила матері.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Дякую! Сонце пробило хмари і посміхнулось!

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Коментарі

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Дякую! Сонце пробило хмари і посміхнулось!

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую за відгук, Майє! Приємно, що збільшується жінок на сайті. Так ми зможемо перевернути світ. Жінка-Мати є господиня Землі! Всім треба проснутися і будемо творити думкою все, що нам потрібно. Такою є реальність

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Дякую, Зоріно! Читала книгу "Боги і народи", там є вірші... співзвучних тим, що Ти часто на сторінках НО надаєш...
А ця стаття оновлена, дякую за можливість ознайомитися з нею сьогодні.
Домна, DOMINA, DOMINUS, ц 16, Голуб Святий Дух Сокіл, Герб, Славень, Мати Слава...
"Почуй, о господиня, ти не слуга. ...
AB OMNI - POTENTE FILIO. Від усього сила сина.

OMNI - POTENS MATER. У всьому сила матері."

Церква ХІІІ ст...? Італія...
А що Марія в Зарваниці каже нам?...
...(Київська Русь 882 - 1240) ( Трипілля...) А в Лівії є?

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Дякую, Зоріно, за гарну роботу!

Це аріанська церква, хоча у ній присутні пізніші іудохристиянські впливи, зокрема, дві картини з Естер (відрубана голова) і картина з двома чоловіками, які тримають руки на планеті, а Богородиця з Ісусом унизу, тут же голуб - священний птах іудаїзму (в аріянстві символом Святого Духа є сокіл, а не голуб).

Якщо уважніше дослідити історію цієї церкви та її реставрації, то можна буде переконатися, що це пізніші "вставки" для залякування людей, сіяння розбрату між чоловіками і жінками, а також приниження жінки і материнства.

Головне, що основа аріянська. AB OMNI - POTENTE FILIO. OMNI - POTENS MATER.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!