Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Що нам може запропонувати digital-агентство?

Інтернет - це дуже потужний інструмент. Ось чому бізнес так часто його використовує (принаймні, якщо хочуть отримати великий дохід). Пам'ятайте, що величезну роль відіграє стратегія, без неї гроші будуть інвестовані даремно.

Якщо хочете досягти успіхів у мережі, радимо співпрацювати зі спеціалізованим digital-агентством. Як приклад «PandaTeam», послугами цієї компанії користується чимала кількість підприємців. Стараннями досвідчених фахівців ви досягнете бажаного результату. Плюс гарантується зростання, таке необхідне для процвітання.

Серед найбільш затребуваних послуг, пропонованих цим агентством, варто виділити:

  1. розробка сайтів для бізнесу;
  2. SMM-просування у соціальних мережах;
  3. SEO-просування;
  4. розробка дизайну сайту;
  5. таргетована реклама.

Однак за потреби експерти у своїй справі можуть розробити повноцінний сайт. А представники бізнесу знають, що без останнього хороших результатів не досягти.

SMM просування в соцмережах

Це одна із затребуваних послуг, яку пропонує «PandaTeam». Сьогодні соцмережі є важливим інструментом. У разі правильного маркетингу можна збільшити кількість клієнтів, зробити бренд більш впізнаваним. Завдяки просуванню соцмереж компанія залучає нових лідів, працює з наявними. У Facebook, наприклад, є особливі інструменти, що дають змогу аналізувати дані. Це дає змогу підприємцям залучати клієнтів.

Але недостатньо просто створити обліковий запис, а потім викладати публікації. Ви повинні залучити цільову аудиторію, зацікавити її. Дуже сильно допомагає таргетована реклама в соціальних мережах, завдяки якій бренд стане набагато впізнаванішим. Послуги SMM-просування дають змогу підвищити впізнаваність. Репости дають змогу багатьом людям дізнаватися більше про послуги, що пропонуються, про товари.

Якщо вам необхідний інтернет-магазин

Однією з послуг digital-агентства «PandaTeam» є створення інтернет-магазину. Для цього застосовуються самописні рішення, хоча є й шаблонні. У другому випадку ситуація набагато простіша, написати код з нуля складніше. У разі самописних розробок перевага може віддаватися: Angular, РНР, Symphony.

Що можна сказати про шаблонну розробку сайтів для бізнесу під ключ? Тут уже застосовується WordPress або OpenCart (обидва варіанти мають відкритий вихідний код). У першому випадку використовується база даних MySQL.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи