Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Щеплення? А може — стерилізація всіх українських дівчат???

Світ:

Спочатку мені теж це здавалося дивним і неймовірним. Та мої знайомі з Москви повідомили, що тамтешні кавказці шукають можливість купити велику партію медпрепарату, який калічить чоловіка так, що той вже не здатний запліднювати жінку. Вони мають на меті робити такі ін"єкції російським хлопцям, розраховуючи самим зайняти місце в ліжках російських дівчат.

Це - з одного боку. А з іншого - підла позиція ООН, яка не визнала Голодомор актом геноциду, а тепер ще й запускає для українських школярів україноненависницьку програму толерантності. І недавня публікація у "Дзеркалі тижня" примушує цілком серйозно ставитися до такої думки.

МОЗ України, яке раніше повідомляло про відсутність у нас епідемії, тепер хоче зробити щеплення 95% хлопців та дівчат від кору. Але є в цій справі два "але".

Перше: індійська вакцина, пропонована українцям, перед тим застосовувалася у Албанії, Вірменії, Киргизії, Молдові, Латинській Америці. Погодьтеся, це не передові країни світу і хтось могутній та нечесний може використати їх як полігон або як велику лабораторію.

І друге: гроші (5300 000 доларів) на цю операцію дає ООН (її структура ЮНІСЕФ), а ООН, як ми нещодавно побачили, не підтримує інтересів українців!

Які ж результати вакцинації у інших країнах? Приміром, у Вірменії було зафіксовано дуже багато випадків втрати свідомості. Це й не дивно, адже даний препарат не можна вводити вагітним жінкам, а також він, як показала практика, спричиняє до ускладнень певних хронічних захворювань у 10-25% випадків!!!

А яка ж реакція Міністерства Охорони Здоров"я? Приклад з тим, що у нас досі не введено обов'язкового маркування генетично модифікованих продуктів, при цьому МОЗ спокійнісінько мовчить, дає нам моральне право не вірити тим великим знавцям та не слухати їхніх порад. А те, що у київських студентів вже взяли підписочку, що вони не заперечують проти введення до їхніх організмів сумнівної хімічної сполуки, наводить на думку, що комусь-таки треба влити в організми українок отруту під виглядом щеплення.

Раджу всім, хто ще при тямі, відмовитися самій та відмовити своїх подруг та родичів від цієї отрути. Законних прав ані МОЗ, ані інститутська медсестра примусити до щеплення не мають!

Від редакції www.panianka.info:

З наведених у листі фактів можемо підтвердити, що у навчальних закладах медичні працівники, провівши агітацію, роздавали анкети, в яких студентки зазначали свою згоду. В приватних розмовах з нами працівники медичних установ не радять користатися цими індійськими препаратами, ніхто не має законних підстав зобов'язати людину робити щеплення.

---------------------------------
В тему:

Небезпечне щеплення

Вторгнення чужих буде катастрофою

Толерантність: медичні факти і жіноча логіка

Чи виживуть українці після програм ООН?

Точка зору: толерантна Україна

Нещастя — це шлюб з іноземцем

Межа толерантності, або що таке tolerastia

Гомосексуалісти. Міф про утиски

Темний бік імміграції

“Різноманітність” робить нас нещасними?
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи