Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сеул закидає Пхеньяну посилення військової активності попри переговори

За даними південнокорейських військових, 50 субмарин КНДР вийшли зі своїх баз і зараз їхнє місцезнаходження невідоме. Крім того, Пхеньян подвоїв кількість артилерійських систем на кордоні, повідомляє агентство Yonhap.

Південна Корея заявила у неділю, 23 серпня, про посилення військової активності з боку КНДР. За даними Сеула, 50 північнокорейських підводних човнів вийшли зі своїх баз і зараз їхнє місцезнаходження невідоме. Загалом підводний флот Північної Кореї налічує близько 70 субмарин. Про це повідомило інформаційне агентство Yonhap з посиланням на джерела у військових колах.

 

За інформацією співрозмовників агентства, КНДР також подвоїла кількість артилерійських систем на кордоні. У відповідь на такі дії міністерство оборони Південної Кореї достроково відкликало шість винищувачів F-16, що брали участь у навчаннях на Алясці, йдеться у повідомленні агентства.

Переговори тривають

Ці дії відбулися попри те, що у прикордонному пункті Пханмунджом 23 серпня тривають переговори щодо врегулюваннякризи між Сеулом та Пхеньяном. Консультації почалися у суботу, 22 серпня, через півтори години після того як сплив термін ультиматуму Пхеньяна, який погрожував розпочати військову операцію, якщо Сеул не припинить пропагандистське мовлення з гучномовців на кордоні.

У переговорах з південнокорейського боку бере участь міністр об'єднання Хон Йьон Пьо та радник з питань нацбезпеки президента Південної Кореї Ким Кван Чжин. Північнокорейську сторону представляють віце-маршал Корейської народної армії Хван Бьон Со, який вважається другою людиною у КНДР після Ким Чен Ина, а також один з провідних діячів Трудової партії Кореї Ким Ян Гон.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи