Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

СБУ затримала російських агентів, що намагалися влаштуватися до ЗСУ

Світ:

Вони хотіли зібрати розвіддані про постачання українським військам західної зброї та боєприпасів, для чого намагались влаштуватися до лав логістичних підрозділів Збройних сил України. Зрадниками виявились двоє мешканців Вишгородського району, які сприяли російським військам під час тимчасової окупації частини Київщини.

22082002.jpeg

ілюстративне фото

Про це повідомляє офіційний сайт СБУ.

"Озброєні чоловіки брали активну участь у так званих фільтраційних заходах, вишукуючи серед місцевих жителів українських патріотів, які чинили спротив загарбникам.

Встановлено також, що зловмисники катували малолітнього хлопця за те, що він допомагав підрозділам ЗСУ виявляти техніку та місця дислокації окупантів.

Після звільнення Київщини пособники окупантів залишились на території регіону та продовжили підривну діяльність проти нашої держави.

Щоб розвідувати та передавати ворогам інформацію про маршрути переміщення та місця базування західного озброєння, один зі зрадників виїхав до сусіднього регіону, де підписав контракт із ЗСУ, інший – хотів «призватись» від однієї з територіальних громад поблизу Києва", – йдеться у повідомленні.

Під час обшуків у них виявили комплектуючі до саморобних вибухових пристроїв; засоби зв’язку, які ворожа агентура використовувала для комунікації з російськими «координаторами».

Наші інтереси: 

Виявлення російських агентів та шпигунів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи