Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

СБУ і Національна поліція затримали групу виконавців резонансних терактів в Україні, керовану з Росії

Світ:

Спецтема:

Серед цих терактів підкинута голова свині до могили Цадика Нахмана, розмальовані синагоги нацистськими гаслами, граната в посольство Польщі і США тощо. Акції проти посольств, синагог, єврейських могил викликали резонанс в Польщі та Ізраїлі. Типу українські нацики безчинствують. Як завжди, затримані виявилися ні нациками, ні патріотами.

171004-zlochynci.jpg

Фото МВС
Фото МВС

Виявилися вони учасниками антимайдану, криміналом, а керувалися з Росії. Групу затримали, коли вона готувалася підірвати важливий пам'ятник - на цей раз для угорської громади. Бачите як швидко орієнтуються в Росії: тільки скандал з Угорщиною на ґрунті прийнятого закону про освіту, - і відразу спроба вибуху угорського пам'ятника.

Ось так і діють спецслужби Кремля: точковими акціями втручаються в існуючі конфлікти, намагаються їх розширити і розхитати противника.


Нагадаємо, що 2 жовтня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про викриття злочинного угруповання, яке причетне до скоєння низки резонансних правопорушень на території України, спрямованих на розпалювання ксенофобії, релігійної нетерпимості і міжнародних конфліктів. За інформацією МВС, вже відомо про 9 злочинів, скоєних у різних регіонах України та Києві.

За словами міністра, затримання членів угруповання сталося напередодні, 1 жовтня, на кордоні України з Угорщиною. Зловмисники планували підірвати угорський пам'ятник на Верецькому перевалі в Закарпатській області.

«Вони їхали підривати угорський пам'ятник на кордоні з Україною – виконувати чергове замовлення. Завдання було зробити терміново – останнім часом українсько-угорські відносини натягнулися. Теракт проти угорського пам'ятника на Верецькому перевалі в Закарпатській області мав підлити масла у вогонь», – відзначає Аваков.

«Вилучено при затриманні - гранати РГД-5, спеціально підготовлений вибуховий пристрій з приєднаним газовим балоном для детонації і гранати РГД-5. Злочинну групу з кількох людей, жителів Черкаської області, розробляла спеціальна група карного розшуку під безпосереднім керівництвом Сергія Князєва і В’ячеслава Аброськіна. На основі незаперечних фактів доведено участь цієї групи в 9 злочинах скоєних у 2016-2017 роках і спрямованих на розпалювання ксенофобії, релігійної нетерпимості і міжнародних конфліктів», – написав міністр на своїй сторінці у соціальній мережі Facebok.

Наші інтереси: 

Розуміти логіку гібридної війни. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Чудова робота наших спецслужб!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Чудова робота наших спецслужб!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!