Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сан-Франциско запускає програму гарантованого доходу для трансгендерів

Категорія:

Мер Сан-Франциско Лондон Брід 16 листопада оголосила про запуск нової програми гарантованого доходу для трансгендерних людей. За програмою The Guaranteed Income for Trans People (GIFT) 55 вибраних трансгендерних людей із низьким рівнем доходу будуть отримувати $1200 щомісяця протягом 18 місяців.

 

22111802.jpg

Мер Сан-Франциско London Breed. Фото: The Associated Press

Про це повідомляє ABC.news.

Також влада міста заявила, що надаватиме трансгендерним мешканцям додаткові послуги, такі як медичне та психіатричне обслуговування з підтвердженням статі, послуги спеціального догляду та фінансовий коучинг.

"Ми знаємо, що в нашій трансспільноті відчутно вищий рівень бідності та дискримінації, тому ця програма буде спрямована на підтримку людей у ​​цій спільноті. Ми продовжуватимемо розвивати такі програми, щоб забезпечити тих, хто найбільше цього потребує, фінансовими ресурсами та послугами, щоб допомогти їм процвітати", — заявила мер Сан-Франциско Лондон Брід.

Для того, щоб взяти участь у програмі, людина має жити в Сан-Франциско, бути старшою за 18 років, ідентифікувати себе як трансгендер, небінарну персону, гендерно неконформну людину або інтерсексуала та мати дохід менш як $600 на місяць.

У 2023 році мерія Сан-Франциско планує запустити дві додаткові програми гарантованого доходу, орієнтовані на молодь.

 

Наші інтереси: 

Бити на сполох. Дивовижні ініціативи політиків-демократів призведуть до непередбачуваних наслідків. Невже вони хочуть збільшити кількість трансгендерів, даючи їм гроші на утримання (коли вони можуть не працювати, а тільки перейматися своїми сумнівами щодо статі)?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи