Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ринок нерухомості: квартири в житлових комплексах від ТДВ Житлобуд-2

Якщо необхідні послуги професіоналів у будівництві комерційної та житлової нерухомості у Харкові, варто звернутися до ТДВ Житлобуд-2. Дана організація надає можливість купити без посередників комерційне приміщення або квартиру за вигідною вартістю. Організація забезпечує високу якість будівництва, надає сучасні проекти.

Основною спеціалізацією цієї організації є будівництво житлових будинків. На сьогоднішній день компанія входить до топ-3 ринку Харкова за обсягами, що виробляються в будівництві. За останні двадцять років було введено в експлуатацію понад 40 житлових комплексів. Всі вони були здані в попередньо обумовлені терміни. Величезний загальний досвід роботи компанії обчислюється 75-річним терміном, це дозволяє надавати клієнтам високу якість послуг.

Житлові комплекси від ТДВ Житлобуд-2

Керівники цієї організації будують житлові комплекси найсучаснішого рівня. Це набагато більше ніж просто корпус с квартирами. Усі без винятку комплекси обладнані такими елементами інфраструктури:

  • дитячий майданчик;
  • спортивна територія;
  • малі архітектурні форми;
  • наземні та підземні паркінги.

Позитивним фактором є те, що всім, хто проживає в таких житлових комплексах, забезпечується високий рівень безпеки. Розроблено та встановлено найсучаснішу систему відеоспостереження, яка повністю охоплює територію комплексу.

Додатковою перевагою є те, що при будівництві використовуються найсучасніші технології. Будинки будуються за монолітно-каркасною технологією. Це дозволяє надавати мешканцям свободу у плануванні своєї квартири. Тут немає несучих стін, завдяки чому клієнти не загнані в рамки певного метражу.

Вигідні умови придбання квартири

Компанія Житлобуд-2 надає клієнтам можливість оформити купівлю житла в розстрочку до закінчення будівництва. Для її оформлення не потрібно оформлятися в банк і чекати на схвалення іпотечної позики. Якщо на момент покупки немає необхідної суми, можна оформити розстрочку у відділі продажу. Іншими словами, купуючи квартиру компанії Житлобуд-2, можна придбати ліквідне житло за максимально вигідними цінами та на комфортних умовах. З усіх питань можна отримати грамотну консультаційну підтримку від професіоналів, що працюють в компанії.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи