Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Риба для приготування суші

Суші є чудовою стравою, авторство якої належить японцям. Її смак запам'ятовується надовго, його хочеться відчувати знову і знову. Крім можливості насолодитися смаковими якостями, ця їжа несе безперечну користь людському організму.

У класичному варіанті за традиційними рецептами суші готуються з вареного рису з додаванням оцту та пресованих водоростей, які виступають в якості обгортки. Є різні види подачі; з необробленої рибою, свіжими овочами, морськими дарами, м'яким сиром. Секрет успішно приготованої страви полягає не тільки у правильно підготовленому рисі, а й у більшості випадків у вірно підібраній рибі. А як правильно підібрати рибу для суші розповість команда KAIFUI SUSHI.

Якою має бути відповідна для суші риба

Японці здавна готували їжу не просто, щоб було смачно і ситно. Жителі невеликої Японії приділяли велику увагу користі, яку вона приносить організму. Тому риба для суші обов'язково повинна мати високий рівень харчової цінності. Фахівці Kaifui Sushi вибирають тільки найкращі продукти для приготування страв - наші кухарі використовують рибу від кращих постачальників з високою репутацією, яка відповідає всім вимогам та, безперечно, приносить користь організму.

Сучасні дослідження показують, що в такому продукті міститься:

  • Від 50 до 80% води.

  • Від 13 до 30% жирів.

  • Білки - від 12 до 25%.

  • Вуглеводи - близько 1%.

Вчені довели, що основна перевага риби - це вміст у ній жирних омега-кислот, а також ектозапентаеновой і докозагексаєнової кислот, що стимулюють роботу імунної системи. Важливо, що в організмі людини ці речовини самостійно не виробляються. Тому вони повинні надходити з їжею. Якщо це відбувається постійно, то стан організму і самопочуття людини поступово стає краще, а велика частина хвороб просто зникають.

Фосфор разом з вітаміном D та кальцієм допомагають сформуватися кістково-м'язовій тканині, роблять міцніше зуби та чинять позитивний вплив на клітинне оновлення. Омега-3 в сукупності з вітаміном Е роблять шкіру більш гладкою і пружною. Також в морській рибі міститься йод, який важливий для нормального функціонування щитовидної залози. Недарма любителі правильного харчування і здорового способу життя вводять в свій раціон саме морську рибу. З цієї причини нерідко в їх меню можна зустріти і деякі види суші.

Вживання на постійній основі омега-3, які містяться в рибі, дозволяє уникнути багатьох захворювань. Серед них:

  • Збої в роботі серцево-судинної системи.

  • Онкологічного характеру.

  • Різні запальні процеси.

  • Остеопороз.

  • Хвороба Альцгеймера.

Якщо регулярно вживати в їжу рибу, збільшується вироблення серотоніну або ж гормону щастя. Це дозволяє уникнути депресивних станів. Підвищена кількість омега-3 надає позитивний ефект - прискорюється метаболізм, знижується відчуття голоду.

Види риби, які найкраще підходять для суші та ролів

Для правильно приготованих японських страв важливо, щоб риба була абсолютно свіжою. Не можна застосовувати прісноводні різновиди. Краще океанічні або морські.

Найпоширенішими є:

  • Лосось.

  • Сьомга.

  • Морський окунь.

  • Тунець.

  • Унагі (вугор).

Також використовуються інші різні морепродукти: креветки, мідії, м'ясо краба та інше.

Працівники Kaifu Sushi підходять до вибору риби для ролів і суші з великою відповідальністю. Вони використовують виключно свіжий та безпечний для організму продукт. Це є запорукою неперевершеного смаку і незаперечного якості страв.

Кайфуй Суші Рівне - це завжди ідеально свіжі японські делікатеси, що приносять користь організму та бездоганний сервіс!

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи