Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ryanair йде з України через недотримання раніше досягнутої угоди

Світ:

Не встиг прийти, як вже уходить. В авіакомпанії Ryanair заявили, що аеропорт «Бориспіль» захищав авіакомпанії з високими тарифами і цим позбавив українських пасажирів доступу до дешевих авіаперельотів. 

"Якщо аеропорт Борисполь хоче нам сказати, що без Ryanair нам буде краще, ніж з ними, - то він категорично не правий! І чому Львівський аеропорт іншої думки? Безвіз без лоукостів, як хотдог без сосіски", - написав з цього приводу народний депутат Леонід Ємець на Фейсбук. 

"Ми скасували запланований прихід до України після невиконання київським аеропортом угоди, яку підписали у березні цього року із Міністерством інфраструктури, посадовими особами аеропорту та чинним генеральним директором аеропорту паном Рябікіним", - цитує заяву Ryanair BBC.Україна.

В авіакомпанії зазначили, що аеропорт "Бориспіль" захищав авіакомпанії з високими тарифами, у тому числі "Міжнародні авіалінії України", і позбавив українських пасажирів доступу до дешевих авіаперельотів.

"Як наслідок, Ryanair не має іншого вибору, окрім скасування чотирьох нових маршрутів Києва та семи нових львівських маршрутів, що призведе до втрати понад 500 000 пасажирів та 400 робочих місць", - уточнили у компанії.

На сайті також повідомили, що Ryanair перепрошує у клієнтів, які вже забронювали рейси, і повідомляють, що їм кошти відшкодують.

"Ми також жалкуємо про те, що львівський аеропорт став жертвою рішення київського аеропорту", - зазначив головний комерційний директор Ryanair Девід О'Браєн.

Раніше гендиректор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін заявив, що аеропорту як державному підприємству контракт з Ryanair не вигідний.

Нагадаємо навесні 2017 року Ryanair оголосила про початок роботи в Україні. Нові рейси з аеропортів Києва та Львова компанія мала виконувати вже з осені 2017 року. Україна стала 34-ою країною, куди мав літати перевізник.

Ryanair мав літати з Києва у Лондон, Манчестер, Стокгольм і Ейндговен.

Рейси зі Львова мали бути до Ейндговена, Лондона, Берліна, Вроцлава, Меммінгена, Кракова та Будапешта.

Наші інтереси: 

Не кажи "гоп", поки не перескочиш! Шкода, що конкуренція не змогла подолати систему. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Ryanair не зміг подолати українську корупцію!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Ryanair не зміг подолати українську корупцію!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

На цю тему є й інша думка. Пропоную ознайомитись: http://texty.org.ua/pg/article/newsmaker/read/77790/ryanair_zvyk_shantazhuvaty_ajeroporty_Z_Boryspolem_ne

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Бачте, яка репутація у держави та держаних підприємств! Народу легше повірити у винуватість держави в даному конфлікті (в даному разі держпідприємство "Аеропорт Бориспіль"), ніж у її контр-агента (в даному разі Ryanair).