Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Розробка документів з охорони праці під замовлення

Не кожне підприємство в Україні може похизуватися відділом з охорони праці, де співробітники ретельно стежать за дотриманням вимог законодавства країни з охорони праці, вчасно та вірно розробляють відповідні інструкції та документи.

Наспіх розроблена інструкція, як правило – типова інструкція з інтернету з внесенням деяких змін, може стати фатальною для власника або відповідальної особи у разі перевірки або настання нещасного випадку, адже для кожного підприємства є своя специфіка, котра потребує індивідуального створення документації з охорони праці. На жаль, власникам бізнесу не завжди вистачає часу на приведення документації з охорони праці до ідеального стану, але є вихід – якісна розробка документів з охорони праці від компанії, яка має величезний досвід роботи з підприємствами по всій країні.

Дотримання законодавства про охорону праці

Одна із головних вимог до бізнесу від українського законодавства – неухильне дотримання законів про охорону праці, тому, варто приділити цьому напрямку особливу увагу. В залежності від видів діяльності, штатного розпису, матеріально-технічної бази, на кожному підприємстві повинен бути свій повний комплект документів, який не викличе увагу та підозри при перевірці та не призведе до негативних наслідків діяльності підприємства. Стороння послуга від професіоналів – найкраще рішення для тих, хто бажає отримати якісну розробку документів з охорони праці на своєму підприємстві в короткі строки. Величезний досвід роботи з підприємствами по всій країні, дозволяє приступити к завданням будь-якої складності:

  • створення документації з охорони праці при відсутності штатної одиниці або відділу, який відповідає за цей напрямок;
  • брак часу не дозволяє якісно підготувати всі документи на підприємстві;
  • планова або позапланова перевірка Держпраці на підприємстві;
  • виконання робіт на обладнанні з підвищеною небезпекою.

Розроблення стандартного пакету з охорони праці

Найбільшої допомоги в створенні документації з охорони праці потребує новостворений бізнес, де власник, або керівник, як правило – не має часу на розроблення інструкцій, журналів. Раціональне рішення – звернення до компанії, яка за кілька днів здатна зробити всю адміністративну роботу з охорони праці на якісному рівні. Серед клієнтів – як маленькі компанії, так і агрохолдинги, великі підприємства, АЗС і приватні дитячі садочки. В своїй роботі, спеціалісти використовують тільки найактуальніші версії нормативно-правових актів, що дозволяє уникнути неточностей та помилок при розробленні документації. До стандартного пакету з охорони праці входять:

  • інструкції;
  • накази;
  • журнали;
  • положення.

Замовник послуги зможе отримати всю документацію як в паперовому вигляді, так і в електронному. При необхідності, можна замовити виїзд фахівця на підприємство, який зможе організувати тренінг щодо розроблення документації з охорони праці.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи