Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російське вторгнення в Україну

Екс-голова прес-служби СБУ Станіславй Речинський вважає, що йде російське вторгнення в Україну. У формі "Беркута" є росіяни, які вбивають.

14012301r.jpg

Станіслав Речинський

Ось, що він написав на своїй сторінці у Facebook: "Мені здається, що зараз мова вже йде не про громадянську війну, а про вторгнення. Російське вторгнення. Вже не одне джерело казало про те, що в СБУ сидять "фахівці" з ФСБ, про те, що у формі "Беркута" є росіяни, які вбивають. (Я не виправдовую наш "Беркут", вони не менші покидьки). Викрадення Луценко і підтверджене вбивство Вербицького джерела теж пов'язують з Росією. Хоча б том , що аж надто чисто все зробили. Жодного сліду. Кліше, дуже схоже на російське. Тільки поки в мініатюрі. Якщо найближчим часом у нас вибухне житловий будинок або метро - зрозумійте, це вже не початок громадянської війни, це - вторгнення . І це потрібно довести світові".

Наш коментар: йдеться про Ігоря Луценка, який вчора врятувався від смерті, та Юрія Вербицького, мертве тіло якого сьогодні знайшли в Бориспільському районі. Їх викрали з лікарні, катували. Ось, що написав вчора Ігор Луценко на своїй сторінці у Facebook: 

"Наразі я виповз з лісу, куди мене завезли і кинули мої викрадачі, і знаходжусь у доброму гуморі, без мобілки і у посередньому фізичному стані. Нічого серйозного, просто майже 15-годинне спілкування з викрадачами було часом дуже важким морально і фізично. Мушу відзначити високий професіоналізм викрадачів, це дійсно фахівці. Події були такі - між першою і другою ночі вчора до мене звернулися лікарі з прохання машиною доставити до офатльмологічного відділення такого собі пана Юрія, у нього була травма ока. Я дождався Юрія, і ми поїхали у лікарню. Як тільки зайшли у приміщення і лікар почала оглядати Юрія, підійшли двоє міцних молодиків, заглянули у кабінет і зразу вийшли. Я зрозумів, що вони за Юрієм і викликав друзів. Але я розраховував, що вони будуть нападати на нас без свідків, на вулиці. Вони ж приблизно вдесятьох зайшли і витягнули нас в мінібус на очах у тітоньки-лікаря.
Нас повезли у нічний ліс десь під києвом і я подумав що все, капець. Пробули ми там достатньо довго, але капець не наступив. Хоча звісно, хорошого було мало. Потім нас повезли кілометрів за 20-30 і кинули у щось на кшталт металевого гаражу, мене з Юрієм розвели по різним відсікам. ПІсля того я його не бачив. В гаражі ми провели досить багато часу, годин 10-11. Спілкувалися. Я помітив - це були не просто найняті люди, вони щиро ідейні у своїй масі. Хоча спілкування було непростим, мені здається, багато хто зрозумів дещо про Майдан, і про мою особисту позицію. Після його спілкуваня я ще раз переконався, що принаймні мій вибір - це ненасильницький спротив. Але про це, можливо, іншим разом. Потім мене повезли у машині, їхали майже годину, і тут у мене знову почалися думки про капець, бо місцина глуха. Мене у кульку на голові поставили лобом до сосни на коліна і сказали молитися. Я не відмовився. Поки я читав молитву, мої супроводжувачі щезли. Навіть не було чутно, коли..." 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Та не факт, що все це дійсно є замислем раші..
Але вони за це пошкодують потім, ой як пошкодують..
І Аллах тому буде свідок!

Коментарі

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Та не факт, що все це дійсно є замислем раші..
Але вони за це пошкодують потім, ой як пошкодують..
І Аллах тому буде свідок!

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

До чого тут "ідейність" і "професіоналізм"? Не треба бути філологом, щоби з великою ймовірністю відрізнити на слух живу російську мову мешканця Москви або іншої провінції РФ від живої російської мови мешканця навіть найзадрипанішого східного регіону України. Це взагалі найперше, що слід було запитати в Ігоря Луценка: хто його катував - кацапи чи "хахли"?

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Та ото ж бо й воно, що наша москальська мова різняться від москальської мови з раші.. І це факт, та проте на рахунок Ігора Луценка, то я не думаю що перебуваючи у такі стерсовій ситуації він буде робити акцент на вимову своїх кривдників.. На мій погляд у таких випадках людана більше думає про те якби йому бог дав життя, аніж скептично буде прислуховуватися до вимови кривдника.. Імхо!

Зображення користувача Інгвар Беркут.
0
Ще не підтримано

думаю, что так оно и есть. хотя - пусть вспомнит характерные особенности в произношении, может быть, были какие-то не присущие украинцам определения...
но напугали пацана, конечно, более чем конкретно. я вообще удивлен, что его отпустили. разве что в назидание другим.

Від Сяну до Сяну

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Мова Юга Расії практично не відрізняється від нашої міської. Так що не всіх можна впізнати за акцентом.

VAKULA

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Луценко не пише, що їх били, катували.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Символічним є те, що убили українців із гучними прізвищами: Сеник і Вербицький.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)