Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російське суспільство повинно відмовитися від співробітництва з владою

Екс-прем’єр-міністр Росії та співголова Партії народної свободи Міхаіл Касьянов під час мітингу проти нечесних виборів, що сьогодні відбувається в Москві, заявив, що суспільство повинно відмовитися від співробітництва з владою.

«Суспільство повинно відмовитися від співробітництва з владою, не ловитися на різні обманки, які зараз придумують. Нам кажуть, що ми хочемо принизити владу. Ні, ми не хочемо принизити її, ми хочемо, щоб влада зберегла своє лице. Ми хочемо, щоб вимоги громадян Росії були виконані. Вимоги прості – верніть ситуацію в конституційне русло, вільні і чесні вибори – це головний інструмент цих проблем. Все решта буде вирішуватися систематично. Головне – доступ до виборів і вільні вибори під контролем громадянського суспільства», – заявив він.

Перед учасниками мітингу також виступав і письменник Борис Акунін. Він сумнівається, що цей рух розвалиться, тому що «це – хвиля, яка піднялася знизу. А те, що піднімається знизу, неможливо розвалити провокаціями. Може бути піна – сварки між лідерами, але хіба тоді, коли буде певний результат».

«Є небезпека, що все це переросте в революція, але це може відбутися, якщо влада поведе себе ідіотським способом», – заявив він.

«Громадянське суспільство вже перейшло на цей новий етап і назад його не запхаєш. Це можна зробити лише терором, а на це у нової влади, по-перше, немає сил, а по-друге, вони не чудовиська і не вбивці. Я так думаю, вони просто злодії», – додав він.

Наразі на мітинг на проспекті Сахарова у Москві прийшло, за попередніми підрахунками організаторів, близько 60 тисяч людей.

Серед учасників - відомі політичні діячі, письменники, актори тощо.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи