Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російська газета "КоммерсантЪ" повідомила, коли Москва поверне українських моряків

 До кінця серпня Росія і Україна можуть обмінятися затриманими та засудженими особами. Інформацію про запуск процесу обміну нібито підтвердив і український дипломат.

19071804.jpg

Українські моряки у залі суду. Фото: GETTY IMAGES

За словами співрозмовника газети, Україні точно будуть передані українські моряки, захоплені 25 листопада 2018 року в Чорному морі, пише НВ.

При цьому він не виключив і можливості передачі Києву інших утримуваних Росією осіб, в тому числі і тих, хто вже перебуває у російських в’язницях.

Інформацію про передачу Україні захоплених Росією моряків розповсюдило також російське агентство РБК, яке посилається на джерело.

Можлива передача моряків буде здійснена під поручительство українського омбудсмена Людмили Денісової.

Раніше російський Інтерфакс повідомляв, що п'ятеро громадян України, які засуджені за різні злочини в РФ і доставлені в СІЗО «Лефортово», можуть бути видані на батьківщину для відбування покарання. Крім того, напередодні правозахисниця Вікторія Івлєва на своїй сторінці у Facebook повідомила про те, що п'ять українських громадян перебувають в «Лефортово». За її словами, вона поїхала в СІЗО «навмання, зібравши п'ять передачок» для ув'язнених. В установі їх прийняли і передали засудженим Балуху, Грибу, Карпюку, Клиху і Кольченку.

За даними правозахисного центру Меморіал, 20 серпня в СІЗО Лефортово взяли передачі для Володимира Балуха, Павла Гриба, Миколи Карпюка, Станіслава Клиха і Олександра Кольченка. Це свідчення того, що всі зазначені особи містяться в установі.

 

Наші інтереси: 

Повернення українців додому. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи