Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Росія неспроможна створювати нові ракети

За повідомленнями ЗМІ путінської Росії, Путін і керівництво ракетно-космічної галузі були вимушені відмовитися від розробки нової ракети-носія для пілотованих запусків «Русь-М», яка повинна була прийти на зміну ракетам «Союз», що експлуатуються більше сорока років, одна з яких в серпні цього року впала.
«Розробку нової ракети, поки ми не вийшли з паперу на залізо, ми припинили», — сказав ватажок Роскосмосу Поповкин, виступаючи перед депутатами парламенту Росії.

На космодромі «Східний», який буде побудований в Амурській області, замість стартового комплексу для ракети «Русь-М» буде створений стартовий комплекс для ледь модернізованої ракети «Союз-2».

«Нових ракет, виходячи з тих завдань, які ми зробили пріоритетом, створювати не треба», — зробив хорошу міну при поганій грі Поповкин.

За його словами, для потреб Роскосмосу достатньо ракет «Союз і «Протон», а також ракети «Ангара», створення якої завершується, підкреслив він. 3 серпня 2010 року в ході проведення міжвідомчих випробувань згорів ракетний двигун РД-191 для першого ступеню «Ангари».
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи