Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Росія готова застосувати силу й проти Грузії та Молдови, - Генсек НАТО

У той час, як НАТО веде оборонну політику, Росія поводиться агресивно, вважає Генеральний секретар НАТО Йєнс Столтенберг

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Німецьку хвилю".

"Давайте поглянемо, що робить Росія. Міжконтинентальні ракети вписуються у поведінку Москви. Росія готова застосувати силу проти України, проти Грузії та Молдови. Росія все частіше згадує ядерну зброю як частину своєї оборонної стратегії. Наша відповідь носить оборонний характер. Він пропорційний і відповідає міжнародним угодам", - сказав генеральний секретар НАТО Йєнс Столтенберг.

За його словами, НАТО посилила військову присутність на східних кордонах Альянсу, організувавши своєрідні маленькі штаб-квартири у країнах Балтії, у Болгарії, Польщі та Румунії.

"Все, що ми робимо, це оборона. Ми захищаємо союзників. Агресивно поводиться Росія. Анексія Криму - це агресивна поведінка. Росія продовжує забезпечувати сепаратистів на сході України сучасною зброєю, засобами протиповітряної оборони, направляє туди військових - це акт агресії. Ми захищаємо наших союзників, Росія використовує силу для зміни кордонів і дестабілізації України", - додав генсек НАТО.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи