Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Роль та функції АСКОЕ на підприємствах

АСКОЕ - автоматизована система комерційного обліку електроенергії. Вона була створена експертами для полегшення робочого процесу. Правильний монтаж АСКОЕ відкриває перед фахівцями можливість дистанційного зняття показань лічильників з кожної точки приєднання. Дані надходять до місця призначення через спеціальні лінії, які надійно захищені кодуванням. Обробкою інформації займається спеціальний сервер.

Як користатися системою АСКОЕ?

Вміле використання АСКОЕ https://www.energyline.com.ua/uk/askue-2/ дозволяє в стислі терміни приймати важливі рішення, наприклад про зміну режиму роботи електрообладнання, відстежувати поточний баланс, а також у будь-який час здійснювати розрахунки споживання енергії. Фахівці підтверджують, що установка такої системи буде корисна у багатоквартирних домах та на тих об'єктах, де є багато точок споживання струму, які розкидані по різних місцях, але об'єднані між собою в одну мережу. 

Без АСКОЕ неможливо уявити жодну промислову галузь. Якщо вас цікавить тільки фіксація показань, то саме АСОЕ надає відмінну можливість в зазначений термін збирати актуальні дані з усіх встановлених лічильників окремо. Завдяки цьому виключаються помилки, які можуть з'явитися при ручному переписуванні показників. Також не потрібно проводити набір додаткового штату співробітників, які будуть займатися обробкою інформації.

Що таке АСТОЕ і навіщо вона потрібна?

АСТУЕ від компанії "ЕНЕРДЖИ ЛАЙН" - це готові рішення з обліку ресурсів підприємства: електроенергії, тепла, стисненого повітря, води, пари, палива, тощо. Розуміння витрат - перший крок до економії:

  • Де і скільки підприємство споживає енергоресурсів?
  • Чи відрізняються витрати енергії при виробництві різних продуктів?
  • Яка зміна/бригада забезпечує більш низьке енергоспоживання?

На всі ці питання може відповісти АСТУЕ - автоматизована система технічного обліку енергоресурсів. Це сучасний ефективний інструмент для отримання детальної картини енергоспоживання та розробки заходів з підвищення енергоефективності.

АСТУЕ дозволить:

  • автоматизувати контроль і технічний облік енергоресурсів на підприємстві;
  • довгостроково зберігати дані та формувати звіти з обліку енергоресурсів;
  • узагальнювати й обробляти отримані дані;
  • показувати дані по витраті енергоресурсів на автоматизованих робочих місцях.

Таким чином, комплексний облік енергоресурсів є найпотужнішим інструментом економії в руках досвідчених фахівців, який при правильному використанні приносить гарантований економічний ефект шляхом оптимізації розподілу енергоресурсів.

Наші інтереси: 

Корисні поради.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи