Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 5

Роберт Шеклі хоче жити в Україні. Або в Мексиці

Зустріч із письменником, організована газетою "Мой компьютер" спільно з журналом "Реальність фантастики", відбулася у залі "Колізей" Торгівельно-промислової палати, що на Львівській площі столиці. Говорилося про життя, літературу і друзів по перу - представників "золотого віку" американської наукової фантастики.
15 квітня 2005. Київ
Як повідомили "Майдану" присутні на зустрічі брати Капранови", у відповідь на питання про свої подальші плани Шеклі сказав "Хочу переселитися в Україну або у Мексику". Як відомо, класик постійно змінює своє місце проживання. Наразі ж виходець з Одеси Роберт Шеклі буде в Києві ще кілька днів. А видавництво "Зелений пес" уклало з ним договір про вихід збірки шеклівських оповідань українською (причому тих, які ще не перекладалися братньою північною мовою).

Репортаж про подію читайте на сайті "Граней Плюс"

До речі, завтра в Україну переселяється (поки що теж на пару днів) ще один "живий класик". Тільки вже не наукової фантастики, а фентезі. Це поляк Анджей Сапковський.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи