Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Rheinmetall поставить Україні цього літа додаткову партію БМП Marder

Категорія:

Компанія вже підтвердила графік виконання, який було оголошено на початку червня. Уряд Німеччини заплатить за техніку, яка перебувала на складах Бундесверу. Україна отримає загалом 60 одиниць Marder: 40 – від Rheinmetall і 20 – зі складів Бундесверу.

23062302.jpg

Фото: БМП Marder (Getty Images)

Rheinmetall пропонує ще 60 одиниць БМП. Питання щодо цього вже вирішується на заводах в Унтерлюсі й Касселі. З 60 одиниць – 10 можуть бути завершені щомісяця, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Welt.

Зазначається, що Греція також цього літа отримає 40 одиниць Marder. Це частина кругового обміну, в рамках якого країни НАТО передають Україні іншу військову техніку радянського виробництва.

Наприкінці січня поточного року до Німеччини прибула перша група українських воїнів, які розпочали навчання на бойових машинах піхоти Marder.

Про початок поставок БМП Україні вперше заявив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус ще в березні. Тоді ж чиновник не розкрив деталей про те, коли саме обіцяні Marder будуть доставлені в нашу країну.

 

Наші інтереси: 

Німеччина стала реально допомагати Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи