Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

РФ хоче збільшити народжуваність шляхом обмежень на препарати для переривання вагітності

Міністерство охорони здоров’я РФ оголосило, що з наступного року вводить «обмеження» на використання препаратів misoprostol та mifepristone, котрі використовуються для переривання вагітності на ранніх стадіях.

Російська військова доктрина свого часу було сформульована маршалом Жуковим: «Бабы ещё нарожают!». І дійсно, і радянська, і зараз російська стратегія полягає в тому, що є в наявності «необмежений» людський потенціал, і внаслідок великої кількості людей можна досягти якихось військових успіхів.

Проте війна в Україні показала, що насправді людей може не вистачити. І у РФ  постала проблема збільшення народжуваності – бо ж треба мати «гарматне м’ясо» для наступних воєн.

І як все у РФ – тут вирішили діяти простими методами. Просто вирішили ввести обмеження на застосування препаратів misoprostol та mifepristone. Ці препарати мають спектр застосувань, але основним є переривання вагітності на ранніх стадіях.

Ці препарати використовуються з 1990-х років у багатьох країнах. Вони занесені у державні реєстри, прописані все випадки, коли їх можна вживати, а коли не варто. Які можуть бути небажані побічні ефекти, і при яких умовах можуть бути ці ефекти.

Тепер ці препарати не можна бути купити в аптеці, тепер на них треба бути не просто отримати рецепт, але й рецепт може виписати тільки лікар, який має спеціальну ліцензію на те, щоб виписувати саме ці препарати.

При тому міністерство охорони здоров’я РФ наполягає, що ці препарати мають не тільки медичні, але й «моральні» ризики для російських жінок. Тобто МОЗ РФ  вводить обмеження на ці препарати саме з «етичної точки зору».

Насправді всі ці розмови є лише «димовою завісою». Насправді РФ відчайдушно намагається збільшити народжуваність, щоб було нове «гарматне м’ясо», готове віддати «жизнь за царя».

Тож не буде дивним, якщо у РФ найближчим часом будуть вводити нові обмеження на засоби контрацепції. Все для того, щоб народжували більше.

 

Наші інтереси: 

Стежимо за тим, що відбувається у стані ворога.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Подібні речі, тільки розумніше та комплексніше, треба робити в Україні. Штучне переривання вагітності шкідливе для жіночого здоров'я. Там купа негативних побічних наслідків – значно більше, ніж про це повідомляє медичний бізнес.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Подібні речі, тільки розумніше та комплексніше, треба робити в Україні. Штучне переривання вагітності шкідливе для жіночого здоров'я. Там купа негативних побічних наслідків – значно більше, ніж про це повідомляє медичний бізнес.

Все, що робиться з власної волі, – добро!