Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 9
  • Переглядів: 9

Рейтинг кандидата у президенти США Роберта Кеннеді в останніх опитуваннях серед демократів піднявся до 21%

Категорія:

Спецтема:

Кеннеді заявив, що балотується проти президента Байдена за номінацію від Демократичної партії, тому що він фундаментально не згоден з ним щодо напрямку розвитку країни. З цим погоджується майже половина демократів, однак їхню думку до останнього часу ніхто в таборі Демпартії не відстоював. Якщо Кеннеді не переможе на праймеріз, то він може піти на вибори як третій кандидат і розколоти електорат Демпартії, забезпечивши перемогу Трампу.

230504kennedi.jpg

Роберт Френсіс Кеннеді молодший (Robert Francis Kennedy Jr.), 1954 р.н.
Роберт Френсіс Кеннеді молодший (Robert Francis Kennedy Jr.), 1954 р.н.

У кінці квітня конкурент Байдена на праймеріз рішуче виступив проти участі «трансгендерів» у жіночому спорті. Кандидат у президенти США від демократів Роберт Кеннеді-молодший у новому інтерв’ю заявив, що не підтримує транссексуалів, які беруть участь у жіночому спорті – повідомляє New York Post.

«Я проти того, щоб у жіночих видах спорту брали участь люди, які є біологічними самцями», – сказав 69-річний Кеннеді, який оголосив про свою кандидатуру 19 квітня. Він додав, що це лише одне з багатьох питань, у якому вони з президентом Байденом «справді кардинально різняться».

«Трансгендерне лобі» всіляко його цькуватиме, але з позицією Кеннеді згодні більшість американців – і майже половина демократів. Однак їхню думку до останнього часу ніхто в таборі Демпартії не відстоював – поки не з’явився Кеннеді.

Ліберальні медіа вже намагаються його цензурувати. Так, з інтерв’ю Кеннеді для ABC було вирізано його коментарі про вакцини. Кеннеді є противником примусової вакцинації та локдаунів, називаючи це «держпереворотом проти західної демократії».

Загалом Кеннеді йде на вибори з критикою великих корпорацій і цензури від IT-монополій. Він заявив, що балотується проти президента Байдена за номінацію від Демократичної партії, тому що він «фундаментально» не згоден з ним щодо напрямку країни.

«Я не хочу, щоб Уолл-стріт керував країною. Я не хочу, щоб нашою зовнішньою політикою керували неокони. Не люблю цензуру. Я думаю, що я скептично ставлюся до війни», – продовжив Кеннеді, додавши, що, на його думку, Сполучені Штати повинні прагнути «врегулювати» війну між Росією та Україною – повідомляє The Hill.

Кеннеді сказав, що протягом останніх трьох років він зазнав «досить серйозних нападок з боку основних засобів масової інформації», не маючи можливості відповісти, але додав, що він багато з’являвся в ЗМІ протягом останніх 10 днів і залишився «невідредагованим», що й забезпечує йому зростаючу підтримку.

В останніх опитуваннях рейтинг Кеннеді серед демократів піднявся до 19-21%. Істеблішмент Демпартії вже занепокоївся, що на них можуть чекати дуже хаотичні праймеріз.

Якщо Кеннеді не переможе на праймеріз, то він може піти на вибори як третій кандидат і розколоти електорат Демпартії, забезпечивши перемогу Трампу. У будь-якому разі явний успіх Кеннеді свідчить про те, що вже й прості демократи втомлюються від екстремальної політики свого партійного керівництва.

Наші інтереси: 

Перемога Роберта Кеннеді на праймеріз Демократичної партії або його балотування на президента США як незалежного кандидата.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи